Isle of Paradise


Med brun-utan-solprodukterna från Isle of Paradise kan du uppnå en läcker, gyllenbrun färg – helt utan lukt, ränder eller orange toner. Välj bl.a. mellan brun-utan-solmousse, -drops, -olja eller -lotion. Läs mer om Isle of Paradise här.

2 Produkt(er)

Isle of Paradise brun-utan-sol – undvik lukt, ränder och orange toner

En läcker gyllene glöd kan ofta bli pricken över i:et om du vill stråla lite extra till årets firande eller helt enkelt vill utstråla hälsa i din vardag. Hos Isle of Paradise står naturlighet i fokus – utan att kompromissa med vare sig kvalitet eller effekt. Isle of Paradise har utvecklat olika typer av högeffektiva brun-utan-solprodukter som, till skillnad från många andra produkter på marknaden, inte efterlämnar huden med lukt, ränder eller en orange ton. Brun-utan-solprodukterna från Isle of Paradise innehåller färgkorrigerande ingredienser som hjälper till att ge huden en jämn färg och en naturlig, solbränd look – även om söderns sol är långt borta. Förutom att ge dig den vackra, enhetliga lyster och färg som du drömmer om, är brun-utan-solprodukterna berikade med vårdande och närande ingredienser, så att din hud lämnas välvårdad och återfuktad.

Även om Isle of Paradise prioriterar stort fokus på effekt och kvalitet, betyder det inte att de har bortprioriterat miljö och hållbarhet – snarare tvärtom! Brun-utan-solprodukterna från Isle of Paradise är både vegan och cruelty free, och de strävar alltid efter att hitta de mest rena och etiska ingredienserna som finns, så att du kan använda dina brun-utan-solprodukter med gott samvete.

Isle of Paradise bestsellers

Brun-utan-solmousse, self tanning drops, brun-uan-sollotion, self tan butter. Marknaden för brun-utan-solprodukter kan snabbt kännas som en djungel, och det enda man vill uppnå är den där vackra, solkyssta glöden på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt. Som tur är har Isle of Paradise tagit fram olika typer av brun-utan-solprodukter, som är utrustade med en smart färgkod, så att det blir enklare och tydligare att hitta just den brun-utan-sol som passar dina behov. Isle of Paradise är särskilt kända för sina Isle of Paradise self tanning drops, som fungerar för både ansikte och kropp och är formulerade med färgkorrigerande aktiva ingredienser för att ge dig en skräddarsydd färg.

Vilken typ av brun-utan-solprodukt ska jag välja?


Isle of Paradise har gjort det lättare att navigera bland alla brun-utan-solprodukter med deras serier och färgsystem. De mest populära typerna av brun-utan-solprodukter från Isle of Paradise är bl.a.:


Isle of Paradise self-tanning drops:

Isle of Paradises serie av self-tanning drops finns i tre olika nyanser; Light, Medium och Dark. Isle of Paradise self-tanning drops är för dig som vill ha en brun-utan-sol som är lätt att applicera och som fungerar för både ansikte och kropp. Self-tanning drops kommer att framhäva en vacker, solkysst glöd och kan användas för alla hudtyper.

Isle of Paradise Disco Tan Instant:

Denna brun-utan-solprodukt är för dig som vill ha en omedelbart strålande och glödande solbränna som håller i 24 timmar – perfekt för en kväll på dansgolvet! Den kan lätt sköljas av, så du slipper att skrubba eller irritera dig över att den flagnar.

Isle of Paradise Happy Tan Gradual:

Isle of Paradise Happy Tan Gradual har tagits fram för dig som vill ha en större grad av kontroll och möjlighet att bygga upp din brun-utan-sol successivt tills du har uppnått önskad färg.

Isle of Paradise brun-utan-solmousse:

Brun-utan-solmoussen från Isle of Paradise finns i två varianter; en klar och en färgad mousse. Den klara moussen, Isle of Paradise Clear Self Tanning Mousse, är idealisk för dig som vill vara säker på att inte få fläckar på kläderna, medan den färgade moussen, Isle of Paradise Self Tanning Mousse, har fördelen att du lätt kan se, hur långt du har kommit med appliceringen.

Färgguide:

Isle of Paradise har skapat ett smart färgsystem som upprepar sig i deras olika serier. Den persikofärgade förpackningen är "Light", vilket ger en ljusare, mer naturlig lyster, medan den gröna förpackningen ger en "Medium" färg, som är djupare än den ljusa. Sist men inte minst finns den lila förpackningen som ger nyansen "Dark", som alltså är för den som vill ha den ultimata, djupa färgen.

Emballagens färg Färg/nyans
Persika Light
Grön Medium
Lila Dark

Få en läcker, gyllenbrun glöd med de effektiva brun-utan-solprodukterna från Isle of Paradise. Köp snabbt och enkelt på Med24.se!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.