Betafem gel 40 g

Betafem intimgel för behandling av bakteriell vaginos Med24.se
Se alla produkter från Betafem
Varunummer: 41972

Betafem intimgel för behandling av bakteriell vaginos

Betafem ™ BV vaginal gel är en antibiotikafri behandling mot bakteriell vaginos, som förhindrar bakterier från att fästa sig i underlivet.

Produkten verkar som en snabb lösning på besvär och flytningar samt hjälper till att lindra den obehagliga, fisklika lukten som kan uppstå inom 24 timmar efter behandlingen. Gelens formula hjälper till att återställa den naturliga balansen i underlivsfloran och normaliserar pH-värdet för en optimal intimmiljö.

Användning:

Produkten klassas som medicinsk utrustning och du bör därför läsa bipacksedeln noggrant före användning.

En full applikator (5 g) förs in vaginalt 1 gång dagligen, helst vid sänggåendet, under 7 dagar. Det är viktigt att slutföra alla 7 behandlingar. även om symptomen kvarstår.

Förpackningen innehåller en återanvändbar applikator som ska tvättas efter varje användning. Vid rengöring dras kolven ur röret och tvättas med mild tvål och varmt vatten. Skölj noggrant och låt lufttorka, varefter den kan återanvändas.

Vad är bakteriell vaginos?

Bakteriell vaginos (BV) är den vanligaste obalansen i den vaginala bakteriefloran liksom det vanligaste underlivsbesväret som drabbar kvinnor i fertil ålder. Det har en betydande inverkan på kvinnors livskvalitet och en hög återfallsfrekvens. BV är ofta förväxlas ofta med svampinfektion - men kontakta alltid vårdgivare om du är osäker på symtomen, så du kan få rätt behandling!

Innehåll: 40 g

Ingredienser:

Vatten, Karbomer homopolymer A, Natriumhydroxid, Natriumastodrimer, Propylenglycol, Glycerin, Metylparahydrocibensoat, Propylparahydroxibensoat, Dinatriumdihydratedetat

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Intimgel/kräm

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.