Vichy Liftactiv Specialist Glyco-C Night Peel Ampuller - 10 st

1
1
1
Se alla produkter från Vichy & Vichy Liftactiv Collagen
Varunummer: 42771

Vichy Liftactiv Specialist Glyco-C Night Peeling-ampuller ger dig en ungdomlig look medan du sover

Dessa mycket kraftfulla ampuller från Vichys Liftactiv Specialist-serie är särskilt lämpliga för behandling av mogen hud som kännetecknas av pigmentförändringar liksom övriga ålderstecken. Ampullerna har både omedelbar och förebyggande effekt, eftersom de innehåller en kraftfull formula som har en vitaliserande och föryngrande effekt med sina anti-aging egenskaper. Med hjälp av denna banbrytande produkt kan du vakna med en mer ungdomlig och sund hud varje morgon!

Lämplig för:

  • Matt, ojämn och trött hud
  • Hyperpigmentering och aknemärken
  • Åldrande hud över 35 år
  • Alla hudtyper

Produktens verkan:

 Produktens formula får sin peelingeffekt från 10% AHA-syra, som har en exfolierande effekt på döda hudceller och stöder cellförnyelse, så att huden förnyas och får en jämnare yta. Dessutom innehåller den en hög koncentration av antioxidantämnet Ascorbyl Glucoside, även kallat vitamin Cg. Hudens kollagenproduktion stimuleras och har en uppljusande effekt samt skyddar mot fria radikaler, vilka kan orsaka för tidiga ålderstecken. Slutligen innehåller den, den fuktbindande substansen hyaluronsyra, som hjälper till att fylla i och släta ut huden, så att fina linjer och rynkor reduceras avsevärt.

Användning:

Starta med helt ren och torr hud. Ta bort toppen av ampullen och placera plastapplikatorn över öppningen. Pressa ut ca hälften av ampullens innehåll i händerna och fördela försiktigt över hela ansiktet. Vänta minst 30 sekunder innan du applicerar efterföljande hudvård. Då verkar de aktiva ingredienserna i hudlagren medan du sover. När ampullen har öppnats har den en livslängd på 24 timmar. Använd därför helst den andra halvan av ampullen nästa kväll.

Produkten finns också i en variant som innehåller 30 ampuller här hos oss på Med24.

Innehåll: 10 st

Ingredienser:

Vatten, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Glycolic Acid, Glycerin, Alcohol Denat, Propanediol, Pentylene glycol, Sodium Hydroxide, Citric acid, Sodium Hyaluronate (Hyarulon), Ascorbyl Glucosid

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Vichy & Vichy Liftactiv Collagen
Varunummer: 42771

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.