Ecooking Djuprengörande Skrubb - 75 ml



Ecooking Young Djuprengörande Skrubb - tar bort döda hudceller och ökar blodcirkulationen
Ta bort döda hudceller med djuprengörande skrubb från Ecooking Young. När du skrubbar huden tar du bort döda hudceller så att de inte blockerar dina hudvårdsprodukter från att tränga in i huden. När du skrubbar ansiktshuden stimulerar du även blodcirkulationen, vilket bidrar till att ge din hud en sund och vacker lyster.
Produkten innehåller naturliga skrubbkorn av aktivt kol. Skrubbkornen exfolierar inte bara din hud, utan rengör även dina porer och absorberar överflödigt fett. Skrubben innehåller lugnande lakritsrotextrakt samt ricinolja, vilket minskar irritation och tillför mycket fukt.
Egenskaper:
- Innehåller inte parfym
- Rengör huden på djupet
- 100% vegansk
Aktiva ingredienser:
- Naturligt kol rengör dina porer och absorberar överflödigt fett
- Ekologisk aloe vera skyddar och svalkar, bra för orenheter och irriterad samt torr hud
- Ekologisk mandelolja återfuktar och mjukgör
- Naturlig ricinolja ger långvarig fukt till huden
- Naturligt lakritsrotextrakt lugnar irritation och är rikt på antioxidanter
Användning:
Skrubba ansiktet med en liten mängd skrubb 1-3 gånger i veckan. Skölj med vatten och applicera sedan din ansiktskräm.
Använd inte produkten direkt på sår eller inflammerade orenheter.
Tips!
Använd produkten när du är i duschen så att det är lätt att skölja bort alla små slipkorn.
Innehåll: 75 ml
Aqua, Aloe barbadensis leaf extract*, Sodium Coco-Sulfate**, Prunus Amygdalus Dulcis Oil* (mandel), Glyceryl stearate, Ricinolja (Ricinus Communis Seed Oil), Cetearyl alcohol, Charcoal Powder, Microcrystalline Cellulose, Glycerin*, Stearic Acid, Cellulose Gum, Lactic Acid*, Propylene glycol, Sodium Levulinate, Caprylyl Glycol, Sodium Lauroyl
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.