Miqura Sheetmask Moisturizing

Miqura Sheetmask Moisturizing - mjukar upp och ger näring åt huden
Se alla produkter från Miqura care
Varunummer: 30007

Produktbeskrivning

Miqura Sheetmask Moisturizing ansiktsmask mjukar upp och ger näring åt huden samtidigt som den ökar elasticiteten och ger extra fukt

Gemensamt för Miquras Sheetmasks är att de alla är tillverkade av 100% naturligt jäst kokossaft som gör maskfibern 1000 gånger finare än konventionella bomull Sheet-masker. Detta gör att nätet ligger ganska som en andra hud, så att huden absorberar gel utan spill. Sheet-masker som innehåller olika aktiva ingredienser gör maskerna attraktiva och unika på sitt eget sätt, beroende på behov.
Kokos innehåller många värdefulla egenskaper, som är bra och helande för huden. Kokos ses som en skyddande naturprodukt som lätt tränger in i huden, rengör och mjukar upp. Kokosfibrer är särskilt bra för huden eftersom kokosolja är antibakteriell och fuktgivande.
Kokos ses i tropiska länder som en ekologisk frukt och ett universalmedel, eftersom kokos innehåller en mängd olika vitaminer (B, C, etc.)
aminosyror, mineraler och nödvändiga proteiner, vilket bidrar till att öka immunitet och matsmältning.

Moistorizing collagen bio-cellulose coconut mask har tillsatts hydrolyserad kollagen som mjukar upp och ger näring åt huden samtidigt som den ökar elasticiteten och ger extra fukt.

Masken innehåller:

  • Hydrolyzed Collagen
  • Caulerpa Lentillifera Extract
  • Sodium Hyaluronate

OBS! Ta alltid bort det yttre skydds- (blå) skiktet på Miquras sheetmasks, annars kommer du inte att få samma kraftfulla och unika effekt. Försiktigt tas därför det skyddande (blå) i maskeringsskiktet bort och masken appliceras i ansiktet.

Innehåll:  1 mask

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.