Dr. Hauschka Sensitive Care Conditioner - 10 ampuller

Dr. Hauschka Sensitive Care Conditioner är en lugnande kur speciellt lämpligt för hud med tendens till rodnad Med24.se
Se alla produkter från Dr. Hauschka
Varunummer: 11191

Dr. Hauschka Sensitive Care Conditioner är en lugnande kur speciellt lämpligt för hud med tendens till rodnad

Dr. Hauschka Sensitive Care Conditioner är idealisk som fettfri, stärkande och djupverkande vård för känslig hud med en tendens till rodnad som couperos och rosacea. Den unika sammansättningen av gurkört, pärla, malakit och ekbark stöder hudens naturliga process samtidigt som blandningen av medicinalväxter och mineraler motverkar orenheter och förhindrar brustna blodkärl (couperos).

Lämplig för:

  • Känslig hud
  • Hud med tendens till rodnad, koppperos eller rosacea

Användning:

Innehållet i en ampull appliceras på ren hud (ansikte, läppar och ögonområde, hals, öron och ev. dekolletage) och masseras försiktigt in morgon och kväll.

För bästa effekt bör du använda två ampuller (1 på morgonen och 1 på kvällen) under de första 22 dagarna och sedan nöja dig med en ampull på kvällen under de sista 6 dagarna.

Obs.
Hudcellerna bildas och dör i en cykel på 28 dagar. För att stödja hudens naturliga förnyelseprocess bör produkten användas som en 28-dagarskur. Vi rekommenderar en kur per år för varje decennium du har levt - till exempel, om du är 30 år gammal, rekommenderas kuren tre gånger om året.

Innehåll: 10 ampuller

Water (Aqua), Fragrance (Parfum)*, Borago Officinalis Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Artemisia Abrotanum Flower/Leaf/Stem Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Veronica Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Quercus Robur Bark Extract, Pearl Powder, Malachite, Sodium Chloride, Alcohol, Lactose

*från naturliga essentiella oljor

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Natrue Certificering BDIH

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.