HEVI Bodysugaring Hårborttagning - 600 g

HEVI Bodysugaring Hårborttagning - produkt med allt innehåll i ask
Se alla produkter från HEVI Sugaring
Varunummer: 27191

Ekologisk bodysugaring hårborttagning till han och henne - 100% naturliga ingredienser

HEVI Bodysugaring är en 100% naturlig ekologisk hårborttagningsprodukt tillverkad av enbart naturliga råvaror, socker och vatten. Tack vare detta innehåller produkten varken parfym, kemikalier eller andra sundhetsskadliga ämnen. Produkten kan användas av män och kvinnor, unga och gamla för att ta bort oönskad hårväxt överallt på kroppen, dvs. armar, ben, rygg, ansikte, intima områden och armhålorna. 

Så fungerar det:

HEVI Bodysugaring är skonsam mot huden, då den är vattenlöslig och inte klibbar till fukt. Den klibbar inte fast till huden och levande hudceller, endast håret och till döda hudceller.
Produkten tar bort håren, tillskillnad mot vanligt vax, med hårens växtriktning. Detta gör mindre ont och ger färre avbrutna hårstrån och ger på så vis ett mjukare och bättre resultat.

HEVI Bodysugaring tar bort hår ner till 3 mm samt inväxta hår. Om håren på ett område är mer än 1 cm långa rekommenderas det att man använder en hårtrimmer innan applicering av HeVi sugaring, då sockermassan kan riva vid applicering.

HEVI Bodysugaring är en effektiv hårborttagningsprodukt som säkrar att det kommer nya mjuka hår efter behandlingen så man undviker klåda samt skäggpest vid utväxt.

HEVI Bodysugaring kan värmas igen och igen.

Användning:

Uppvärmning
Ta av locket innan uppvärmning. Uppvärmning i microvågsugn kan variera. Du bör därför värma det i ca 15 sekunder och sedan röra runt för att fördela värmen jämnt. Konsistensen ska vara som sirap.
Vid uppvärmning i HEVI värmaren, placeres burken i värmaren och sätts på 40-50 grader. Vaxet är klart att användas efter ca 30-45 min.  
HEVI Bodysugaring kan också värmas i vattenbad intill vaxet har rätt konsisten. 

Det är vikigt att du kontrollerar vaxets temperatur innan det används på huden. En kökstermometer kan användas för att säkra korrekt temperatur på ca 40-50 grader. Kan värmas igen och igen.

Kom igång! 
- Rengör huden noga för att ta bort ev. hudkräm och fett på huden. Notera att huden ska vara helt ren och torr innan produkten används.

- Det rekommenderas att trimma håren till min 4 mm om de är längre än 1 cm då det ger mindre smärt vid behandlingen.

- HEVI Powder appliceras på det önskade området det håren ska tas bort. Powder rekommenderas då det gör huden helt torr och får vaxet att fästa bättre. Det är dock inte ett måste.

- Vaxet appliceras med medföljande spatel. Spateln läggs vinkelrätt mot huden och vaxet appliceras i ett tunt lager. Detta görs mot hårets växtriktning. Kontrollera att alla hår är täckta med vax genom att skrapa 2 till 3 gånger.

 - En medföljande strip läggs på vaxet och dras med hårets växtriktning i ett snabbt ryck längs med huden. Inte uppåt eller bort från huden. Processen kan upprepas upp till 3 gånger på samma ställe.  

 - Spatel, strips, hud mm. rengörs med ljummet vatten efter varje behandling.

Förhållningsregler

Det rekommenderas inte att använda vaxet direkt efter man solbadat, på sår eller irriterad och infekterad hud. Håren bör vara minimum 3-4 mm. Det rekommenderas att du är insatt i vaxmetoden innan du börjar använda HEVI Bodysugaring intimt, under armarna och i ansiket.

Produkten passar alla hudtyper och kan t.o.m. förbättra eksem och psoriasis genom att ta bort det översta lagret av döda hudceller och främjar på så vis läkande av underliggande hud. HEVI Bodysugaring är så naturlig att det kan användas av alla. Rengörs lätt efter användning med ljummet vatten.

OBS! Bör inte användas direkt efter solbadning, på irriterad och inflammerad hud.

Innehåll:
600 g bodysugaring
Strips
Spatel
Sugering Powder

600 g

Ursprungsland: Danmark
Ingår i kategorierna
Hårborttagning
Astma och Allergiförbundet EcoCert Svanemärket

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.