Beurer LR210 luftrenare

Beurer LR210 luftrenare
Beurer LR210 luftrenare
Beurer LR210 luftrenare
Beurer LR210 luftrenare
Se alla produkter från Beurer
Varunummer: 42663

Beurer LR210 förvandlar luften i ditt sovrum till ren uppfriskande luft

Denna luftrenare LR 210 från Beurer renar och förvandlar luften i ditt sovrum till uppfriskande ren luft, vilket är bra för din hälsa och sömn.

Beurer LR210 luftrenare har ett treskiktsfiltersystem som tar bort damm, pollen, djurhår, lukt, olika bakterier och virus samt skadliga gaser. Dessutom kan du rena luften ytterligare genom att välja luftrenarens jonfunktion. Den extra jonfunktionen fräschar upp luften med negativa joner, vilket är bra för hälsan. Områden med luft med många negativa joner finns annars omkring barrskogar, vattenfall eller efter åskväder, det är en fräsch och ren luft. Denna luftrenare säkerställer ett unikt och hälsosamt inomhusklimat.

Beurer LR210 är den enda luftrenaren med nattfunktion, luftrenaren är nästan ljudlös och alla lampor på displayen är släckta.

Treskiktsfiltersystemet består av ett förfilter, aktivt kolfilter och ett HEPA H13-filter. Du får en produkt med en filtreringsprestanda på 99,95%. Luftrenaren är lämplig för rum upp till 28 m2, har 3 blåshastigheter och timerfunktion.

Maskinen anger när filtret behöver bytas ut, ett filter har en livslängd på ca. 4320 timmar - extra filter för utbyte kan köpas.

Ingår i kategorierna
Diverse hem

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.