Puori Vitamin B12 Berry Booster - 20 sticks

Puori Vitamin B12 Berry Booster - 20 sticks
Puori Vitamin B12 Berry Booster - 20 sticks
Puori Vitamin B12 Berry Booster - 20 sticks
Puori Vitamin B12 Berry Booster - 20 sticks
Se alla produkter från Puori & Puori x Green Kitchen Stories
Varunummer: 42247

NYHET från Puori x Green Kitchen Stories; Vitamin B12 - Berry Booster

Vitamin B12 Berry Booster är ett nytt och innovativt vitamin B12-tillskott från Puori x Green Kitchen Stories. Det nya B12-tillskottet innehåller metylkobalamin som är en aktiv och lättabsorberad form av vitamin B12 - blandat med torkade, nordiska, vilda blåbär med ett naturligt högt innehåll av polyfenoler. Med få undantag finns vitamin B12 nästan uteslutande i animaliska livsmedel - därför är det oerhört viktigt för veganer, vegetarianer och människor som äter mer växtbaserat och därmed kanske inte får tillräckligt med B12 genom kosten - att få det som ett kosttillskott. 

Även om produkterna är speciellt utformade för veganer och vegetarianer, kan de naturligtvis användas av alla.

Vitamin B12 - cyanocobalamin och methylcobalamin

Vitamin B12 bidrar bland annat till nervsystemets normala funktion, en normal energimetabolism, samt för att minska trötthet och utmattning. Vitamin B12 är också viktigt för den normala bildningen av röda blodkroppar och den spelar en viktig roll i celldelningsprocessen.

Vitamin B12 kallas ofta "cobalamin" - och finns oftast i formen "cyanokobalamin" i kosttillskott. I kroppen omvandlas cyanokobalamin till den aktiva formen av vitamin B12, metylkobalamin, så att kroppen sedan kan absorbera det. Puori Vitamin B12 Berry Booster innehåller metylkobalamin, som är den aktiva formen av vitamin B12 - det betyder att kroppen inte behöver konvertera det först och därmed absorberas det direkt i kroppen.

Nordiska vilda blåbär - med ett högt innehåll av antioxidanter

Förutom att bidra med god smak och vacker färg till vitamin B12 Berry Booster så finns det också andra bra skäl till varför det är exakt nordiska, vilda blåbär som används. De vilda blåbären växer i de nordiska skogarna och ingår i samma växtfamilj som de stora blåbären du hittar i hyllorna i mataffären. De vilda blåbären är dock betydligt mindre i storlek, har en mörkare färg och så är de fullproppade av flavonoider. Dessutom har de vilda blåbären också högre innehåll av antioxidanter - faktiskt ungefär fyra gånger högre - än de "vanliga" stora blåbären.

Dessa nordiska vilda blåbär, som är tillsatt vitamin B12 Berry Booster, är handplockade och behandlas mycket varsamt för att bevara allt det goda från naturen. De nordiska vilda blåbärens friska smak sötas lätt med naturlig stevia - det ger en produkt som både smakar riktigt bra samtidigt som den får en fantastisk vacker färg.

Egenskaper:

  • Innehåller metylkobalamin som är en aktiv och lättabsorberad form av vitamin B12
  • Tillsatt handplockade nordiska vilda blåbär som har ett naturligt högt innehåll av flavonoider
  • En portionsrör ger så mycket som 500 µg vitamin B12 - du kan ta 1-2 sticks per vecka eller efter behov
  • Kan tas direkt som den är - eller blandas med vatten eller ev strös på din gröt/yoghurt

Certifierad vegansk - alltid testad och certifierad av tredje part för renhet och kvalitet

Puori x Green Kitchen Stories är en serie kosttillskott som är optimerade för att komplettera en växtbaserad diet. Produkterna är utvecklade med fokus på kvalitet, renhet och effektivitet, de kommer i en ny hållbar förpackning, är certifierad vegansk och alltid testade av tredje part och certifierade för renhet och kvalitet. Skanna QR-koden på produkten och se resultaten.

Det svensk-danska paret David Frenkiel och Luise Vindahl är paret bakom den prisbelönta vegetariska matbloggen och appen Green Kitchen Stories. De är bästsäljande författare till fem vegetariska kokböcker publicerade på mer än 15 språk. De har anhängare från hela världen och har varit pionjärer för grönare matvanor under de senaste tio åren.

Tillsammans lanserar Puori och Green Kitchen Stories nu en serie kosttillskott som är av hög kvalitet och betonar renhet, effektivitet och kvalitet - och som är särskilt utvecklade för veganer och vegetarianer, men som kan användas av alla.

Dosering och användning:

1 stick ett par gånger i veckan eller efter behov.
Du kan ta den direkt som den är, få den ovanpå din frukost eller till exempel i din smoothie.

Innehåll: 20 sticks

1 rör innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Blåbärspulver

2000

mg

-

Vitamin B12

500

µg

20000%

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Blåbärspulver (Vaccinium myrtillus) (blåbär, maltodextrin), Sötningsmedel (stevioglycosider, mannitol), Flow agent (risskal), Vitamin B12 (metylkobalamin)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Gluten Free Vegan Friendly Vegan Reg trademark

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.