Puori Paket OMD

Puori Paket med Omega-3, Magnesium och D3 vitamin
Se alla produkter från Puori & Purepharma
Varunummer: 35122

Puori Paket med Omega-3, Magnesium och D3 vitamin

Utmattning och trötthet:
Magnesium ingår i över 300 enzymprocesser och tillsammans med Vitamin B6 bidrar de till att minska trötthet, utmattning, upprätthållande av normal ämnesomsättning samt nervsystemets normala funktion. 

Kvalitet och upptag:
Puori´s produkter är speciellt utvecklade i Danmark med utgångspunkt för kvalitet och hållbar produktion. M3's  ingredienser motverkar trötthet och utmattning, (B6 och Magnesium), bidrar till bildandet av röda blodkroppar (B6), normal omsättning av protein och glycogen i kroppen (B6), omsättning av makronäringsämnen (fettsyra och kolhydrater (Zink) samt normal proteinsyntes (Zink och Magnesium). 

Puori strävar efter att skapa den mest rena och potenta fiskoljan. Det innebär att redan från fångsten av fisk till produktion och raffinering av oljan uppfylls de strängaste kvalitets-och certifieringskraven. Det görs både för att säkerställa att du, konsumenten får bästa möjliga produkt och för att skydda miljön. Detta resulterar i en kompromisslös produkt och Puori Omega-3, O3 har över 74% av de hälsosamma omega-3 fettsyrorna. 

Var redo för vardagens många uppgifter och håll immunförsvaret motståndskraftigt!
Med Vitamin D3 tillskott från PurePharma upprätthåller du kroppens balans av D-vitamin och stärker benstomme, tänder, muskler och immunförsvar. Vitamin D3 är blandad med kokosolja som gör att du på bäst möjliga sätt kan utnyttja D-vitaminerna genom att ge kroppen nödvändiga verktyg för optimalt upptag av D-vitamin.

Paketet innehåller:

  • 1 x Puori D3-vitamin 120 kapslar
  • 1 x Puori O3 Omega-3 120 kapslar
  • 1 x Puori M3 Magnesium 120 kapslar

Läs mer om Puori D3 - här
Läs mer om Puori O3 - här
Läs mer om Puori M3 - här

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.