UniKalk Forte - 180 st

UniKalk Forte - 180 st
Se alla produkter från Unikalk
Varunummer: 3199

Produktbeskrivning

Ingredienser
UniKalk Forte - 180 st

UniKalk Forte är för dig som behöver ett extra högt tillskott av vitamin D.
Behovet av extra hög tillskott av D-vitamin kan uppstå av flera skäl. Ju högre ålder(60 +) desto större är behovet av ett ytterligare tillägg av vitamin D och det gäller både kvinnor och män. Det kan också med åldern vara svårt att komma ut i solen eller äta samma mängd mat som tidigare.
 
Har du mörk hud, oavsett ålder, är behovet av D-vitamin extra stort. Ju mörkare huden är av naturen desto svårare är det för solljuset att omvandlas i huden till ett aktivt vitamin D. Bland annat därför att mängden strålning i Norden är väldigt låg jämfört med vad den är söderut. Personer som behöver extra D-vitamin är också de som inte exponeras för sol av olika anledningar som har täckande kläder eller vistas inomhus. 

Det kan gälla äldre personer på vårdhem som inte alltid täcker dagsbehovet av kalcium och D-vitamin. De är sällan eller inte alls i solen som är en viktig källa till D-vitamin, och därmed är upptaget av kalcium i skelettet väldigt lågt. Vi rekommenderar därför att de äldre tar kalcium och D-vitamin.

UniKalk Forte
Om du tillhör den grupp människor som är äldre än 60(kvinnor och män), är på ett vårdhem, dålig aptit, får glukokortikoider(t ex. Prednisolon) eller aromatashämmande läkemedel är UniKalk Forte rätt val för dig. Med UniKalk Forte får du så mycket som 19 mikrogram D-vitamin per tablett. Det rekommenderas att UniKalk Forte kalciumtabletten  tas både morgon och kväll med en måltid.Rekommenderad daglig dos
1 tablett 2 gånger dagligen med måltid.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.