BiOrto - Totalt Cal / Mag - 150 kapslar

Totalt Cal / Mag från BiOrto - mineraltillskott Med24.se
Se alla produkter från Biorto
Varunummer: 4075

Totalt Cal / Mag från BiOrto - mineraltillskott

Vår benstomme är det stativ som våra muskler är fästa på och som håller oss upprätta och funktionella under våra liv. Därför är det viktigt att vi tar hand om den, men också om våra muskler varje dag. De spelar faktiskt en stor roll i relation till vår fysiska frihet och därmed vårt välbefinnande och välmående i allmänhet.

I mineraltillskottet Biorto Total Cal / Mag får du en unik kombination av kalcium och magnesium. Kalcium och magnesium hjälper till att upprätthålla normal benstomme och tänder. De två mineralerna bidrar också till normal muskelfunktion och normal energiomsättning.

Egenskaper:

  • Ett mineraltillskott som består av kalcium och magnesium
  • Hjälper till att upprätthålla normal benstomme, tänder och muskelfunktion
  • Gynnsam för normal energiomsättning
  • Vegetabiliska kapslar - lätta att inta

Täck kroppens behov med Total Cal / mag

Om du känner att du behöver öka ditt intag av kalcium och magnesium kan du också välja att äta specifikt efter det. Båda mineralerna finns i många livsmedel. Till exempel kan du få kalcium i mejeriprodukter som mjölk och ost och i grova, gröna grönsaker som grönkål och broccoli. Magnesium kan erhållas från bland annat fullkornsprodukter, mjölk och nötter. Choklad är också en rik magnesiumkälla! Om du inte äter mejeriprodukter eller spannmålsprodukter på grund av allergier, livsstil eller något annat, kan ett dagligt tillskott av Biorto Total Cal / Mag vara exakt rätt för dig, så du är säker på att tillgodose ditt dagliga behov av både kalcium och magnesium.

Dosering och användning:

Den rekommenderade dosen är 1 vegetabilisk kapsel tre gånger om dagen. En daglig dos (3 kapslar) innehåller 500 mg kalcium och magnesium.

Biorto Total Cal / Mag är ett tillskott av särskilt hög kvalitet, tillverkat av noggrant utvalda råvaror utan hjälp av vare sig färgämnen eller tillsatser. Tillskotten screenas också för allergener, så du kan ta Biorto Total Cal / Mag varje dag utan bekymmer!

Innehåll: 150 kapslar

Vegan Friendly

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.