Glyc Sharp - 60 tabletter

Stå emot stress och bibehåll mental energi Med24.se
Se alla produkter från Octean & GLYC
Varunummer: 44044

Stå emot stress och bibehåll mental energi

Om stress tar för stor plats i din vardag och du känner att du är trött och saknar mental energi, prova då ett kosttillskott som ger bränsle till hjärnan.

GLYC Sharp innehåller 4 adaptogener och örter som boostar hjärnan och hjälper till att stå emot stress och behåller din överblick och mentala prestanda.

Bättre förmåga att stå emot stress

GLYC Sharp innehåller bland annat adaptogens rosrot och schisandra, som är kända för att skydda kroppen mot både fysisk och mental stress - och ger den möjlighet att fungera normalt utan att skadas av stress. Adaptogenerna hjälper också till att upprätthålla kognitiv funktion och stärka minne och koncentration. Och schisandra hjälper också till att minska trötthet. Denna supercocktail av näringsämnen till hjärnan innehåller också grönt te, vilket förbättrar koncentration och inlärning, men som hjälper också till att minska stress. Den fjärde aktiva ingrediensen är saffran, som är mest känd från matlagning. Saffran innehåller två ämnen, safranal och crocin, varav saffronal, till exempel, ökar mängden biologiskt aktivt serotonin i hjärnan. Saffran hjälper också till att upprätthålla normal sexlust.

Produkten innehåller också magnesium och B6. 

Mental energi för alla

GLYC Sharp rekommenderas för alla som behöver mental energi - från studerande, alla med stressiga jobb och arbetssökande - till mor- och farföräldrar som vill ha ork för för sina barnbarn.

Så verkar det:

Rosenrot hjälper till att upprätthålla mental och kognitiv prestanda. Schisandra bidrar till en ökad förmåga att bättre anpassa sig till stress. Schisandra stärker minne, fokus och koncentration. Den är också en adaptogen som har förmågan att minska trötthet, särskilt fysisk trötthet. Grönt te förbättrar koncentrationen och inlärningen och innehåller ämnena EGCG (antioxidant) och L-teanin (aminosyra) med egenskaper som förbättrar minne och inlärning samt minskar stress. Saffran upprätthåller ett positivt humör. Saffranextrakt innehåller två viktiga ämnen, saffranal och krokin. Safranal ökar mängden biologiskt aktivt serotonin i hjärnan. 

Dosering och användning:

2 tabletter dagligen.
De första 2-6 veckorna kan du öka intaget till 4 tabletter per dag.

Tabletten sväljs hel, delad eller krossad. 

Innehåll: 60 tabletter

2 tabletter innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

B6

2

mg

143%

Magnesium

110

mg

30%

Grönt te-extrakt

50

mg

-

Rosenrot extrakt

300

mg

-

fjärilsranka

300

mg

-

Saffran

15

mg

-

- varav safranal

0,3

mg

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Fyllnadsmedel (isomalt, mikrokrystallinsk cellulosa, stearinsyra, magnesiumsalt av fettsyror, carboxymetylcellulosa, talkum), Extrakt av rosenrot (Rhodiola rosea), Extrakt av schisandra (Schisandra chinesis), Magnesium (magnesiumoxid), Extrakt av grönt te (Camellia sinensis), Antiklumpningsmedel (kiseldioxid), Ytbehandæingsmedel (ethylcellulosa), Extrakt av saffranskrokus (Crocus sativus), Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Ingår i kategorierna
Energi - Prestation

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.