Garnier Olia Hårfärg - 1 st

1
Se alla produkter från Garnier & Garnier Olia
Varunummer: 43787

Garnier Olia - permanent, oljebaserad hårfärg i alla toner

Ska något nytt hända i ditt hår, eller behöver dina färgade lockarens  bara uppdateras? Då är Olia hårfärg från Garnier det rätta valet för dig!

Olia är en populär serie av permanent hårfärg som gör det enkelt för dig att uppnå ett vackert, enhetligt och glänsande resultat när du färgar håret hemma. Produkten färgar hårfibrerna djupt för en livlig och stark färg som ger maximal täckning. Färgkrämens formula är baserad på 60% naturliga oljor från blommor som verkligen framhäver färgen i dina hårstrån, medan efterbehandling med solros- och kameliafröolja har en mjukgörande och närande effekt och lämnar ditt hår glänsande. Produkten är helt fri från ammoniak och tillsätts en underbar, blommig doft som gör hela färgningsprocessen trevlig. Efter bara fyra steg kan du uppnå professionellt resultat hemma i ditt eget badrum! 

Egenskaper:

  • Säker formula som garanterar optimal komfort i hårbotten
  • Långvarig färg som täcker grått hår 100%
  • Lätt att applicera med ergonomiskt formad applikatorflaska
  • Närande formula som doftar gott och vårdar håret
  • Gör håret 35% mjukare och ger 3x mer glans

Vilken färgvariant ska jag välja?

Garnier Olia finns i 18 olika nyanser, allt från djupsvart till en ljusgrå färg. Färgerna är uppdelade i nummer så att du kan hitta den nyans som bäst passar din egen hårton samt den nyans som ger dig det resultat du letar efter. Det första numret i rutan är produktens basfärg. 1.0 är därför den mörkaste svarta, medan 10.0 är den ljusaste blonda färgen. Siffran efter perioden indikerar tonen i färgvarianten. Ju högre siffra desto varmare blir färgen i tonen. Till exempel kommer 4.3-färgen att vara en varmare gyllenbrun nyans. När du väljer färg bör du inte gå högre än två nivåer från hårets naturliga baston. På detta sätt uppnås ett naturligt resultat och mesta av hårfärgen. Om du är osäker på vilken du ska välja mellan två hårfärger som är nära varandra i nyans, bör du välja den ljusare av de två.

Användning:

Börja med att applicera fuktkräm i hårfästet för att undvika färg på huden och förbered med en gammal handduk. Om du har mycket långt eller tjockt hår bör du använda upp till 2 färgförpackningar. Läs alltid instruktionen noga innan du börjar, och var noga med att testa hudens tolerans mot formulan 48 timmar innan färgning.

  1. Ta på handskarna och blanda färgkräm med framkallningskräm i applikationsflaskan. Skaka ordentligt för att blanda.
  2. Dela upp håret i sektioner och applicera sedan färgblandningen i hela håret från rot till topp.
  3. Låt verka i upp till 45 minuter så att färgen utvecklas.
  4. Skölj ur produkten tills vattnet ser klart ut igen. Applicera sedan Silk & Shine balsam och skölj.

Nu kan du njuta av ditt nya, vackra hår!

Asken innehåller: 
1 tub med framkallningskräm 60 g, 1 tub färgkräm 60 g, 1 oljepåfyllningsflaska, 1 tub med Silk & Shine efterbehandling 54 ml samt handskar och bruksanvisning. 

Kom ihåg att färgresultatet beror på färgbasen och vi kan inte garantera resultatet av hemmafärgning. Vi rekommenderar att du testar färgen på en mindre hårtofs. Om du vill ha ett helt specifikt resultat rekommenderar vi att du går till en professionell frisör.

Innehåll: 1 st

Se alla produkter från Garnier & Garnier Olia
Varunummer: 43787
Ej testat på djur
Ej testat på djur

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.