Hårklinikken

Hårklinikken

Hårklinikken - Dansk hårvård för alla och envars behov

Hårklinikken är ett danskt märke som har behandlat olika hårproblem sedan 1979 och har specialiserat sig på håravfall hos både kvinnor och män.

Varumärkets produkter består av både schampo, balsam, stylingprodukter och andra typer av hårvård, utvecklade för att behandla problem som tunt, fett, skadat eller torrt hår, utan att påverka hår eller hårbotten på något annat sätt. Produkterna är mycket effektiva och är utvecklade för att ge dig ett bättre och sundare hår, oavsett vilken typ av hår du har.

Innovativ och naturlig formula

Hårklinikken vet att produkterna måste komma i kontakt med huden för att det ska verka ordentligt. Därför är deras formula mycket enkel och skonsam så att huden utsätts för så få kemikalier som möjligt. Alla produkter består av aktiva såväl som naturliga ingredienser vars egenskaper och effektiva formula ger resultat direkt.

Hårklinikken produkter innehåller inte heller några störande eller skadliga ämnen och innehåller därför inte:

  • Konstgjorda färgämnen
  • Syntetisk parfym
  • Silikon och SLS / SLES
  • Parabener
  • Petrokemi

Produkterna är alltså skonsamma och milda - och de verkar!

Effektiva och oumbärliga hårprodukter för alla

- Ett bra schampo är grunden för ett sunt, starkt och friskt hår, Hårklinikken täcker alla behov du kan tänkas ha. Prova till exempel Restorative eller Stabilizing shampoo för håravfall och tunt hår, eller Balancing och Fortifying shampoo som är bra för fett, torrt och skadat hår.

- Behöver ditt hår extra skämmas bort? Då kan du prova en produkt från den vårdande serien. Här hittar du bland annat en allsidig Daily Conditioner, en underbart läcker Hydrating Hair Cream och den aktiva hårmasken.

- Om du vill ha en mer hållbar frisyr kan du också utforska sortimentet med fantastiska stylingprodukter. Beroende på dina behov kan du prova Styling Gel, Styling Paste eller den fina Styling Spray.

Utforska det fantastiska urvalet av effektiva hårvårdsprodukter för kvinnor och män - ja, för hela familjen!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.