Glukomannan Complex pulver - 280 g

Glukomannan Complex pulver - 280 g
Se alla produkter från Natur-Drogeriet
Varunummer: 20764

Glukomannan Complex pulver - 280 g

Innehåller fibrer från konjaksrot och inulin. De bidrar till viktminskning och normala kolesterolhalt i blodet.

Minskat kaloriintag främjar viktminskning.

Användning:
1 mått i rikligt med vätska tas direkt
Viktminskning 1 mått 3 ggr/dag före måltid
Kolesterolminskning 1 mått 4 ggr/dag
Obs!
Produkten bör tas med mycket vätska, så att den når ända ner i magen. Vattenlösliga fibrer upptar sin egen vikt flera gånger i vätskan. Detta producerar en gel som fyller magsäcken, i syfte att snabbare känna mätta.

Glukomannan är en hjälpande hand till viktminskning.
Vi lever i en matkultur och mat är för många mysighet, vilket gör det svårt att gå ner i vikt. Vi vet alla att minskat intag av kalorier leder till viktminskning, men det är svårt att ständigt känna sig hungrig!

Glukomannan är en vattenlöslig fiber från konjaksroten som i kontakt med vätska sväller till en gelé och fyller magen, så du känner dig mätt snabbare. Fibrerna fördröjer tömning av magsäcken, vilket resulterar i ett mer stabilt blodsocker och hela matsmältningen stimuleras positivt.

För högt kolesterol är en av de ökande livsstilssjukdomarna Glucomannan har visat sig vara effektiv mot. Fibrernas förmåga att suga upp vätska reducerar förutom att minska avfall även kolesterol (LDL). Vid tömning av tarmen kommer det ut - samlat och absorberat i gelén som fibrerna utvecklat. Detta bidrar till att normalisera kolesterolhalten i blodet.

Glucomannan Complex kapslar gör det enkelt att ta pulvret och att ha det i väskan - så att du kan ta det innan måltid med massor av vätska.

Fiber är ett bra verktyg när du använder dem på rätt sätt. Det är viktigt att veta att varje fiber kan absorbera sin egen vikt i vätska många gånger och det är under denna process som de utvecklar den effektiva gelén.

Glucomannan Complex gör det enkelt att hålla sig motiverad att hjälpa sig själva.

Innehåll per 100 g:
Ingredienser:

Glucomannan-fibrer från konjaksrot (Amorphophallus konjac K. Koch), sötningsmedel (erythritol), Inulin från cikoriarot (Cichorium intybus L.), Maltodextrin (majs), Syra (citronsyra), Sötningsmedel (steviolglycosider)

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvara utom räckhåll för barn.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.