Garnier BIO

Garnier BIO - certifierad ekologisk hudvård för alla hudtyper

BIO är en miniserie av ekologiska hudvårdsprodukter från Garnier, vars formler är baserade på naturliga ingredienser såsom närande växtoljor, blomsterextrakt och välgörande eteriska oljor. De naturliga ingredienserna odlas ekologiskt och skördas hållbart så att växtens egenskaper kan utnyttjas fullt ut i de effektiva formlerna. De eteriska oljorna destilleras till exempel medan argan-, hamp- och nyponrosoljorna kallpressas så att koncentrationen av näringsämnen blir så hög som möjligt. De utvalda växterna används i hudvårdsprodukterna för var och en av deras egenskaper för specifika hudtyper. I urvalet hittar du därför både produkter som passar normal, kombinerad och oren eller åldrande hud. Nedan kan du utforska varje miniserie och produkterna i dem.

Lavandin - mogen, trött och åldrande hud

Lavandin Smooth & Glow Facial Oil, Lavandin Anti-Age Eye Cream, Lavandin Anti-Age Day Cream och den medföljande Anti-Age Night Cream är alla berikade med eterisk fransk lavandinolja, känd för sina lugnande, utjämnande och uppstramande egenskaper. Ger en fastare och mer ungdomlig hud.

Thyme - oren och fet hud

Thyme Skin Perfecting Toner är en uppfriskande och mattande hudtonic med tillsatt salicylsyra, som med hjälp av eterisk timjanolja rengör igensatta porer och ger en mer jämn och ren hud med en matt yta och mindre synliga porer.

Hemp - stressad och törstig hud

Hemp Multi-Restore Facial Sleeping Oil och Hemp Multi-Restore Gel Cream är båda berikade med kallpressad hampolja av hög kvalitet som är rik på essentiella fettsyror. Hampan odlas i Europa och växtens olja har en särskilt återställande effekt och förbättrar stressad hud som behöver extra vård.

Lemongrass - kombinerad och fet hud

En effektiv Lemongrass Purifying Detox Gel Wash och en tillhörande Lemongrass Daily Moisturizer, som rengör och vårdar normal och kombinerad hud utan att torka ut. Ren eterisk citrongräsolja tar bort smuts och föroreningar och efterlämnar en hud som är mindre glänsande.

Cornflower - sensitiv hud

Cornflower Micellar Cleansing Water, som med hjälp av blåklintvatten rengör huden skonsamt men grundligt från smuts, vattenfast smink och produktrester utan att torka ut. Det dermatologiskt och oftalmologiskt testade rengöringsvattnet lämnar huden sund, frisk och ren.

Rosehip - trött och torr hud

Rosy Glow 3in1 Youth Cream, som med hjälp av kallpressad nyponrosolja och växtbaserat C-vitamin håller huden fuktmättad, mjuk och smididg. Den multifunktionella krämen ger dig en naturlig glöd och en ungdomlig utstrålning.

Hållbar hudvård som tar hänsyn till hud och natur

Alla Garnier BIO-produkterna är veganska och innehåller därför inga animaliska ingredienser. Formlerna är Cosmos Certified Organic och består av noggrant utvalda ingredienser som odlas enligt Fair Trade principer med hänsyn till den biologiska mångfalden i det lokala området. Förpackningsemballagen är FSC-godkänd och så långt det är möjligt av återvunnet material som kan återanvändas när produkten är tom. Glasburkarna är bland annat gjorda av 25% återvunnet glas, medan 100% av kartongerna kan återvinnas. Garnier BIO är varumärket för dig som vill ta hand om både klimatet och din egen hud genom att köpa hållbar och naturlig hudvård till överkomliga priser.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.