FUTURA Premium

Futura premium kosttillskott
1 Produkt(er)

FUTURA hälsokost innehåller totalt 11 varianter - premiumserien består av 6 varianter

FUTURA är en serie kosttillskott med fiskolja och kalk. FUTURA-serien innehåller 11 olika varianter, så att du ska kunna hitta en variant som passar exakt för dina behov och önskemål.

Fiskolja Premium är en högkoncentrerad omega-3, som är ett bra komplement till kosten. Om du har svårt att komma upp i den rekommenderade mängden fisk på 350 g per vecka, kan du komplettera med 1-2 kapslar per dag.

Fiskolja Anti-uppstötning är en ren fiskoljevariant som är bra för dig som upplever att du får uppstötningar efter att du har svalt fiskoljekapslar. Kapselns yta är gjord så att den först löses upp i tarmen och inte i magen som andra kapslar. Därför kan du helt undvika fiskrapning med denna variant.

Fiskolja & ingefära, är en kombination av koncentrerad fiskolja och ingefärsextrakt. Ingefära är särskilt känt för sina goda egenskaper för matsmältningen och är därför bra för dig som vill tillföra mer ingefära i kosten.

Fiskolja Kolesterol består av två olika oljor - fiskolja och linfröolja. Linfröoljan innehåller omega-3-fettsyran ALA, vilket hjälper till att upprätthålla en normal kolesterolnivå i blodet. Den gynnsamma effekten uppnås genom ett dagligt intag på 2 g ALA. Med 2 kapslar erhålls en absorption av 245 mg ALA och är därför ett komplement till den ALA som vi får från t.ex. bladgrönsaker och nötter.

Fiskolja Aktiv är en koncentrerad fiskolja i kombination med magnesium samt vitamin C och D. Det är bra för dig som har en aktiv vardag, delvis tack vare C-vitamin. C-vitamin hjälper till att upprätthålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Den gynnsamma effekten uppnås genom ett dagligt intag på 200 mg utöver det rekommenderade dagliga intaget av C-vitamin, som erhålls med 3 kapslar dagligen.

Kalk Premium är en unik sammansättning av kalk, magnesium, vitamin D och K. Vitamin D stödjer normal absorption av kalcium i kroppen och vitamin K, hjälper till att upprätthålla normal benstomme. Magnesium hjälper till att upprätthålla normal ben- och muskelfunktion samt minskar trötthet och utmattning.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.