Phillips Avent Anti-kolik nappflaska 260 ml - 1 mån+

1
1
1
1
Se alla produkter från Philips & Philips Avent
Varunummer: 34564

Phillips Avent Anti-kolik nappflaska för barn från 1 mån - 260ml

Philips Avent Anti-kolik har den klassiska formen av en nappflaska och är speciellt gjord för barn från 1 månad och uppåt. Den BPA-fria flaskan ger en sund och aktiv matning.

Nappflaskorna har en anti-kolik funktion, som innebär att när barnet suger på flasknappen, öppnas ventilen och leder in luften i flaskan istället för i barnets mage. Detta minskar kolik och andra olägenheter som kan vara obehagliga för barnet. Napphuvudets ribbade yta gör det lättare för barnet att få bra grepp, så att matningen blir harmonisk. Nappens hål säkerställer ett långsamt flöde, så att barnet själv styr hastigheten. Flaskan är också lätt att hålla och greppa från alla håll, så matningen kan ske på ett naturligt och bekvämt sätt för både dig och barnet.


Bör man välja Philips Avent Natural eller Anti-kolik?

Phillips Avent Natural nappflaskor har många likheter med Avent Anti-kolik, men varianten är speciellt utvecklad för att påminna om det naturliga bröstet i form och känsla. Natural nappflaskorna är därför lämpliga om du vill kombinera matning med bröst och flaska.

Anti-kolik nappflaskorna är enklare i utseende men har kliniska bevis på att de minskar kolik. Till skillnad från andra nappflaskor är anti-koliksystemet nu integrerat i matningsflaskan, vilket gör det lättare att montera nappflaskan korrekt. Genom att vara enkel att montera och demontera kan du också enkelt rengöra den för optimal hygien. Flaskorna i serien är kompatibla med varandra över hela linjen!

Anti-kolik nappflaskorna kan köpas i flera olika storlekar, som gradvis anpassar sig till barnets utveckling.


Innehåll: 1 st

Se alla produkter från Philips & Philips Avent
Varunummer: 34564
BPA free
BPA free

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.