Eucerin DermoDensifyer

EUCERIN DERMODENSIFYER
1 Produkt(er)

Eucerin DermoDENSIFYER
Eucerin DermoDENSIFYER är en produktserie som utvecklats för åldrande hud. Produkterna kombinerar koncentrerad Arctiin som stimulerar återuppbyggnad av tunn och skör hud, och Apiaceae-peptider, som påskyndar cellgenereringen, så att huden uppnår förbättrad elasticitet och fasthet.

Eucerin DermoDENSIFYER Day Cream innehåller naturligt framställda ingredienser och med SPF15 som skydd förhindrar den för tidigt åldrande och rynkor. Day Cream påskyndar din egen produktion av kollagen samt ger huden en naturlig lyster.

Eucerin DermoDENSIFYER Night Cream är tillverkad av naturliga ingredienser och hjälper hudens egen produktion av kollagen påskyndas. Den innehåller Dexpantenol som stärker hudens regenereringsprocess under natten, din hud kommer att vara strålande när du vaknar på morgonen.

Eucerin DermoDENSIFYER Eye & Lip Contour Cream är speciellt utvecklad för den känsliga huden runt ögon och mun. Uppkomsten av rynkor och fina linjer reduceras samtidigt som SPF15 skyddar dig från UV-strålar som orsakar för tidigt åldrande. Vi kan naturligtvis erbjuda produkterna till ett extra attraktivt pris och jämfört med de erbjudanden du hittar i butikerna.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.