Eskimo-3

Eskimo-3 är en av de mest populära fiskoljorna

Det unika med Eskimo-3 är tillverkarens fokus på att den ska vara färsk, hållbar och en ren naturprodukt.

Eskimo-3 innehåller ett patenterad ämne som heter Pufanox. Detta är en blandning av olika antioxidanter som tillsätts för att oljan inte ska härskna.
Många är skeptiska till fiskolja i kapslar, just på grund av att många kapslar har visat sig innehålla härsken fiskolja. Detta är inte fallet med Eskimo-3. Här är fiskoljan absolut färskt och dessutom behandlad med Pufanox för att hålla sig färsk.

Eskimo 3 för barn

För barn rekommenderar vi "Eskimo Kids", som kan ges till barn från 6-8 veckor ålder. Eskimo har en härlig fruktsmak som barn gillar.

Passar Eskimo 3 om man är vegetarian eller vegan?

Eskimo-3 kapslarna är tillverkade av gelatin från nötboskap, så dessa är inte lämpliga för veganer och vegetarianer. Tillverkaren har valt detta gelatin eftersom det skyddar oljeinnehållet bäst.
Om du inte vill att ha gelatin finns Eskimo-3 i flytande form.

Kan jag ta Eskimo-3 tillsammans med andra läkemedel?
Vi rekommenderar alltid, att du rådgör med läkare innan du kombinerar läkemedel och kosttillskott.

Vad smakar Eskimo-3?
Eskimo-3, både i vätskeform och som kapslar, har citrussmak.

Kan gravida kvinnor ta Eskimo- 3, omega 3-oljor?
Absolut! DHA bidrar till den normala utvecklingen av hjärna och syn hos foster samt barn som ammas när mamman tar 200 mg DHIA utöver det rekommenderade dagliga intaget av EPA / DHA på 250 mg.

Kan man vara allergisk mot Eskimo-3?
Det beror lite på hur känslig du är. Som regel är man allergisk mot fiskprotein, inte fettet, men det kan finnas spår av fiskprotein i oljan.

Var tillverkas Eskimo-3?
Fiskoljan produceras i Norge, medan kapslarna och den färdiga produkten är tillverkade i Sverige. Fisken fångas utanför Peru och tillverkaren har 100% kontroll över både vilken båt och dag all olja kommer ifrån.

Eskimo-3 testas kontinuerligt för bästa kvalitet och miljö
Eskimo-3 fick Grön miljösymbol av danska Forbrugerrådet Tænk 2016 då den inte innehåller några miljöfarliga ämnen såsom PCB, dioxin eller tungmetaller.

Eskimo-3 Fiskolja är inspirerad av eskimåer
År 1970 åkte tre danskar till Grönland för att studera varför inuiterna har världens lägsta förekomst av hjärt-kärlsjukdomar. Inuiter äter traditionellt inte mycket av vad vi har lärt oss, är hälsosam kost för hjärt-kärlsystemet, men varför har de trots detta, så god hälsa? 
År 1970 var Grönland fortfarande ett traditionellt samhälle där kosten var traditionell, med en hög nivå av fett från skaldjur och marina däggdjur.

Fettkomposition i Eskimo-3 gör hela skillnaden
De tre forskarna, Hans Olaf Bang, Dr. Jörn Cities Berg och Aase Brøndum Nielsen, konstaterade att det var fettinnehållet i kosten som gjorde så stor skillnad och det har förts över till Eskimo-3. Denna expedition var viktig för mer än bara produktionen av Eskimo-3, det satte vikten av marina oljor på dagordningen inom medicin och näringslära genom publicering av en artikel i Lancet 1971, baserat på de tre forskarnas rön. 

Köp Eskimo-3 på med24.se, alltid till ett lågt pris!

Vi på Med24 arbetar hela tiden för att ha det bredaste sortimentet och de bästa priserna för ett hälsosamt liv!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.