Elli's After Bite - För snabb lindring av myggbett och irritation efter kontakt med brännässlor

Elli´s after Bite för lindring efter myggbett

Läs historien om Elli’s AFTER BITE – en liten men viktig dansk ”familj” av effektiva produkter att använda efter bl.a. myggbett

Elli’s AFTER BITE är framtaget efter behovet av effektiv lindring efter myggbett och andra insektsbett som ofta drabbar små barn i form av störd sömn och lek. Att produkterna också hjälper mot brännässlor är en extra bonus.

Kombinationen av en liten dotter som fick tilltagande problem med klåda efter myggbett, ett möte med en professor som kände till de fördelaktiga egenskaperna hos Plantago Major (på svenska: groblad) och en vilja att skapa effektiva och funktionella produkter fick grundaren av Elli’s AFTER BITE, Maria Vangsgaard Wind, att starta alla motorer och skapa produkterna i Ellis AFTER BITE-serien.

Elli’s AFTER BITE är resultatet av två års målinriktad produktutveckling av ett plåster innehållande ett plantextrakt och som i dag fungerar som ett komplement till Elli’s gel och spray som är baserade på samma effektiva växtextrakt. Plåstret i Elli’s AFTER BITE-serien är framtaget för att lindra klåda efter bl.a. myggbett och andra insektsbett men också för att hindra små fingrar från att klia med bakterieinfektion som följd, vilket är en liten men viktig detalj.

Elli’s AFTER BITE gel och spray är oumbärliga att ha om man fått många eller stora utbuktande bett eller råkat träffa på en och annan brännässla som kan ge sveda och irritation av huden vid kontakt.

Alla tre produkterna kompletterar varandra och är dessutom lika enkla att ha med sig i väskan som de är att använda.

Filosofin bakom Elli’s AFTER BITE är enkel:

Om barn får läka och sova ostörda är sannolikheten större för att de trivs, vilket gynnar hela familjen. Att erbjuda barn i alla åldrar och deras föräldrar effektiva myggbehandlingsprodukter baserade på naturens egen medicin som verkar lindrande och klåddämpande varje gång är därför centralt för Elli’s AFTER BITE. Vi tycker att man ska kunna vistas utomhus med lek, mys och kärlek till naturen och varandra!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.