Ellen

Ellen

Ellen är ett svenskt bioteknikföretag som producerar bl.a. tamponger och vaginalt PH-test för alla kvinnor som vill ha ökad intim hälsa och välbefinnande. Läs mer om Ellen och deras produkter här!

Vad är Ellen?

Ellen är ett svenskt bioteknikföretag som grundades år 2000. De producerar en rad hygienprodukter som hjälper kvinnor att få en bättre intim hälsa. Under många år har forskning bedrivits inom mikrobiologi och probiotika, och studier inom dessa områden har lagt grunden för Ellens produkter. På 1990 -talet fann forskare att olika mjölksyrabakterier naturligt finns i slidan hos kvinnor. 2003 blev Ellen det första märket i världen att erbjuda en tampong behandlad med mjölksyrabakterier, som hjälper till att upprätthålla en sund vaginal flora.

Ellens vision

Ellen har en vision om att kvinnor och unga tjejer ska ha större kunskap om sitt intima område. Därför vill Ellen erbjuda lättillgänglig information om kvinnors intimhälsa. Ellen vill få kvinnor att känna till skillnaderna mellan vanligt kvinnligt obehag och ett obehag som inte är naturligt och som kräver behandling och hur man bibehåller en god intimhälsa.

Produkterna från Ellen

På Med24.se har vi flera av Ellens produkter, som kan hjälpa dig att bevara ett hälsosamt underliv. Urvalet av Ellens produkter på Med24.se består av:

  • Ellen PH Control Vaginal PH-Test
  • Ellen Probiotiska Tamponger Normal – 12 st
  • Ellen Probiotisk Intimkräm – 15 ml
  • Ellen Probiotiska Tamponger Aqua Block Sport – 8 st
  • Ellen Probiotiska Tamponger Mini – 14 st
  • Ellen Probiotiska Tamponger Super – 8 st

Köp intimvårdsprodukter från Ellen enkelt, snabbt och säkert på Med24.se.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.