Natur-Drogeriet Divine Love Te - 100 g

1
Se alla produkter från Natur-Drogeriet
Varunummer: 39142

Natur-Drogeriets sensuella Divine-Love-te lyser upp romantiken

Detta härliga och aromatiska örtte är fullpackat med 17 doftande och smakfulla örter.

Divine Love te är en del av Natur-Drogeriets serie "In the mood", där produkterna innehåller örter som effektivt förknippas med det sensuella i känslolivet. Roskronblad, hibiskus och nässlor är bland de fina örter som ger både smak och arom och som hjälper till att tända den romantiska stämningen. Drick en varm kopp, aromatiskt te tillsammans och njut av varandras sällskap.

Med sin fina, varma färg är teet en glädje för ögat, så du kan njuta av att det på hyllan. Produkten är perfekt för dig som vill stimulera sinnena och tända den romantiska stämningen. Också superlämplig för veganer och vegetarianer med sitt växtbaserade innehåll.

Gör så här:

När du känner för det, blanda 3 tsk örtte, ½ liter kokande vatten. Låt dra i 5 minuter och känn hur smak och arom stimulerar dina sinnen på det allra bästa sättet.

Innehåll: 100 g

Ingredienser:

Roskronblad, hibiskusblomma (Hibiscus sabdariffa), Äppelbitar, damianablad (turnera diffusa), Krusamynta, Ljungblomst, Älggräs, Angelika rot, Pomeransskal (Citrus aurantium L), Eukalyptusblad, galanga rot, Brännässla, Jordgubbsblad, Kungsljusblad, Kardemumma, Lavendelblommor, muskotblomma

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Natur-Drogeriet
Varunummer: 39142

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.