Dr. Hauschka Body Oil Birch Arnica - 75 ml

Dr. Hauschka Body Oil Birch Arnica - 75 ml
Se alla produkter från Dr. Hauschka
Varunummer: 11163

Dr. Hauschka Body Oil Birch Arnica - 75 ml

Närande och stimulerande omsorg för kroppen efter sport och bastubad. Kroppsoljan är uppfriskande med en doft av pepparmint och citron, medan jojobaolja bevarar fukten i huden och gör den mjuk och smidig. Den unika sammansättningen av olika läkemedelsväxter verkar stimulerande på hudens ämnesomsättning och främjar blodflödet. Spända och trötta muskler blir genomvärmda. I Dr. Hauschka Body Oil Birch Arnica ingår björklöv och arnika, kardborre, nässlor och solrosolja. De naturliga ingredienserna kommer från certifierade ekologiska gårdar och har genomgått den speciella rytmiska process som kännetecknar Dr Hauschka. Under växternas mognadsfas värms blandningen upp till 37 °C motsvarande människans kroppstemperatur. Sedan rör man om i oljan försiktigt varje morgon och kväll. Allt för att växterna ska behålla sina speciella egenskaper.

Användning:

Kroppsoljan fördelas bäst på fuktig hud. På så sätt bildas en vattenoljelösning som lättare tränger in i huden utan att vara uttorkande.

Innehåll: 75 ml

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Natrue Certificering BDIH

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.