DM skincare Detox & Slimming lotion - 150 ml

DM skincare Detox & Slimming lotion - 150 ml
Se alla produkter från DesignerMudder | DM skincare
Varunummer: 20014

Produktbeskrivning

DM hudvård Detox & Slimming lotion - 150 ml

Idag vill många detoxa och forma sin kropp. Veckotidningar förordar alltid bantnings- och detoxkurer i januari, men det kanske inte passar dig, så därför har vi skapat en produkt som både avgiftar kroppen och gör den smalare. Apelsinhuden på låren t.ex. eller vad du har behov av.

Kom ihåg att celluliter har ingenting att göra med övervikt, det finns många slanka och sportande kvinnor som lider av celluliter!

Denna unika produkt innehåller ett patenterat fettsänkande komplex bestående av cysteinsyra, koffein, guarana, och karnitin. Tillsammans har dessa en avsevärd, påskyndande fettförbränningskapacitet. Utöver de fettförbrännande egenskaperna, bidrar den till att minska vävnadens fetttjocklek, gör den smidigare och stramar upp huden. Detoxlotion har en slankande och hög anticelluliteffekt, minskar storleken på fettcellerna och förhindrar dess bildning vilket är nödvändigt i kampen mot celluliter.

Detox & Slimming lotion innehåller även en cocktail av åtta olika alger, som rengör och ekologisk makadamianötolja och sheasmör som förhindrar uttorkning av huden och tillför fukt utan att den känns fet.

Detox och Slimming lotion är till för människor som vill ta itu med hudproblem, få allt skräp att rensas ut och få igång fettförbränningen. Krämen kan också användas som en daglig bodylotion med stor effekt

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.