Dermalogica Active Clearing

6 Produkt(er)

Dermalogica Active Clearing - behandling av akne hos vuxna

Active Clearing är ett initiativ från Dermalogica som ersätter hela Medibac Clearing-sortimentet. Produkterna verkar inte enbart för att bekämpa akne hos vuxna utan också för att reducera tidiga ålderstecken.

Det är en vanlig missuppfattning att akne endast drabbar tonåringar. Det är också ett mycket vanligt hudproblem bland vuxna. Det är många som lider av fet hud och/eller akne. Det kan kännas mycket besvärande och dessutom, utmanande för självförtroendet. Och det borde inte vara så. Därför har Dermalogica utvecklat produkter som effektivt behandlar, rengör och förhindrar vuxenakne. Det är intelligent och skonsam hudvård som effektivt stärker din hud mot vuxenakne.

Målinriktad behandling med Active Clearing System

Active Clearing System är en serie hudvårdande produkter som Dermalogica har utvecklat med det specifika syftet att behandla och bekämpa besvär som kan vara associerade med vuxenakne. Därför är detta riktad hudvård som är anpassad efter hudtyp och dina behov. Du kan välja mellan olika Active Clearing-produkter, var och en med sitt eget fokus, så att du kan skräddarsy vården exakt, efter din huds specifika behov.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.