Dermalogica

Dermalogica

Dermalogica är hudvårdande produkter som utvecklats i samarbete med professionella hudvårdsexperter. Samtliga produkter är milda mot huden, och har en mycket positiv effekt på hudens välbefinnande och funktion. Läs mer om Dermalogica här.

112 Produkt(er)

Historien bakom Dermalogica

Dermalogica är ett av världens ledande hudvårdsmärken som sedan 1986 har utvecklat och producerat hudvård för dig och dina personliga behov. Grundaren av Dermalogica var kosmetolog, så de vet hur viktig individuellt anpassad hudvård är – för ingens hud är den andra lik!


Dermalogica - Sund hud för alla

Sedan starten har Dermalogica haft en tydlig vision att erbjuda kunder och kosmetologer de bästa hudvårdsprodukterna, för att nå målet att säkerställa en sund hud för alla. Dermalogica utbildar kosmetologer runt om i världen i sina hudvårdsprodukter. Detta har inneburit att Dermalogica har blivit ett av de föredragna valen bland hudvårdsexperter över hela världen, och att Dermalogica rekommenderas oftare än någon annan tillgänglig produkt.

Vägledning av utbildade Dermalogica-experter

Du säkerställer att du alltid får den bästa servicen när du köper Dermalogica på Med24, då vi har utbildade experter. På så sätt säkerställer du att den vägledning du får kommer från kunniga handledare som är utbildade i Dermalogicas produkter. Med24 är bland de svenska webshoppar som kan kalla sig auktoriserad Dermalogica-återförsäljare och det är vi väldigt stolta över!


Professionell hudvård med Dermalogica

Dermalogica producerar många olika produkter, som var och en kommer att förbättra kvaliteten på din hud. Alla Dermologicas produkter är fantastiska och den bästa Dermalogica-produkten för just dig beror på vilka ev. hudproblem och hudtyp du har.

Dermalogica har skapat flera olika produktserier så att du enkelt kan hitta de rätta produkterna för just din hud. Varje serie har fått sin egen färg och du kan utforska och läsa mer om de olika Dermalogica produktserierna nedan.

Kundernas favoriter från Dermalogica

Nedan hittar du flera av våra kunders favoritprodukter från Dermalogica, och vem vet kanske hittar du också din?

Dermalogica Skin Smoothing Cream

Tack vare ett avancerat komplex tillförs din hud konstant fukt i upp till 48 timmar. Detta hjälper till att förhindra fuktförlust och hjälper till att skydda hudens naturliga lipidbarriär. Dermalogica Skin Smoothing Cream har en lätt-medium konsistens med växtextrakt som lugnar huden.

Dermalogica Intensive Moisture Balance

Speciellt utvecklad för torr hud hjälper Dermalogica Skin Smoothing Cream att återställa fuktbalansen och minska fina linjer och rynkor. Dermalogica Skin Smoothing Cream har en extremt vårdande effekt, som hjälper till att hålla din hud smidig och elastisk.

Dermalogica Daily Microfoliant

Detta är en mycket mild exfoliering i pulverform baserad på ris. Dermalogica Daily Microfoliant är så mild att den kan användas på alla hudtyper varje dag, dock inte på extremt känslig hud. Dermalogica Daily Microfoliant tar varsamt bort döda hudceller och lämnar din hud mjuk och strålande.

Dermalogica Active Moist

Denna kräm är en riktigt bra fuktkräm som bekämpar uttorkning av huden. Konsistensen är lätt och oljefri och den kan även användas på natten. Dermalogica Active Moist innehåller ingredienser med lugnande och stor återfuktande effekt på huden.

Dermalogica Special Cleansing gel

Denna rengöring är en tvålfri och skummande gel som effektivt tar bort smuts utan att torka ut huden. Din hud lämnas ren, mjuk och förberedd för att kunna absorbera din efterföljande kräm eller serum optimalt. Dermalogica Special Cleansing gel kan användas för alla hudtyper.


Dermalogica går den hållbara vägen

Förutom att producera högkvalitativ hudvård lägger Dermalogica även stor vikt vid hållbarhet. De är medvetna om sitt agerande och hur de bäst kan skapa den bästa hudvården och samtidigt ta hand om vår planet.

Dermalogica kan vara stolta över att göra många hållbara val, bl.a.:

  • Cruely-free – erkänd av PETA och Leaping Bunny
  • Certifierad vegansk – undantaget 3 produkter
  • Inga konstgjorda doft- eller färgämnen
  • FSC certifierad
  • Produktlinje fri från irritationsframkallande ingredienser

Dermalogica är därför inte bara det bästa valet för vår hud, utan också det bästa valet för vår planet.


Dermalogica kampanjer på Med24

Med24 är mycket stolta över att vara auktoriserad Dermalogica-återförsäljare. Vi har ett stort urval av de fantastiska hudvårdsprodukterna som din hud utan tvekan kommer att tacka dig för att använda! Vi har löpande fina erbjudanden på de olika Dermalogica-produkterna, så att du kan få den bästa hudvården från Dermalogica till bra pris. Hos Med24 kan du uppnå fri leverans och vi strävar alltid efter att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.