Decléor Spa Kit - 1 st

Decléor Spa Kit - 1 st
Se alla produkter från Decléor
Varunummer: 37627

Produktbeskrivning

Decléor Spa Kit - för dig som älskar Decléor

Decléor Spa Kit innehåller 6 olika produkter i speciell storlek. Detta set är en blandning av fuktgivande och närande produkter för både ansikte och kropp.

Innehåll:

Decléor Aroma Confort Moisturizing Body Milk - 50 ml
Decléor 1000 Grain Body Exfoliator - 50 ml
Decléor Aroma Cleanse 3 in 1 Cleansing Mousse - 50 ml
Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating Gel Cream - 15 ml
Decléor Hydra Floral Ultra-Moisturising & Plumping Mask - 15 ml
Decléor Aromessence Neroli Olieserum - 1 ml


Decléor Aroma Confort Moisturizing Body Milk

Decléor Aroma Confort Nourishing Body Milk är en närande och väldoftande fuktkräm, kan användas över hela kroppen. Den passar både för män och kvinnor med normal till torr hud. Den mjukgör och skyddar huden och har en lugnande verkning tack vare essentiella oljor. Få en genomfuktad, välvårdad och mjuk hud med denna lätta bodylotion, som snabbt absorberas av huden utan att vara fet.

Decléor 1000 Grain Body Exfoliator

Decléor Aroma Cleanse 1000 Grain Body Exfoliator är en skön bodyscrub, som tar bort döda hudceller och torr hud och ger en frisk och mjuk hud. Tacka vare noga utvalda ingredienser exfolieras huden och blir mjuk och silkeslen.

Decléor Aroma Cleanse 3 in 1 Cleansing Mousse

Decléor Aroma Cleanse 3in1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse är en rik, triple-action rengörings-mousse, som innehåller en kombination av aktiva ingredienser, som gör huden ren, vacker och jämn. Tillsammans med lite vatten är det en effektiv mousse, som rengör, peeler och mjukgör på djupet. Grape juice och papaya extrakt samt japansk mulberry arbetar tillsammans för att ta bort döda hudceller och ger därmed en renare, mjukgöra huden med det samma. Dessutom fuktar och skyddar neroli olja och hyaluronic acid huden mot dehydrering.

Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating Gel Cream

Det är en lätt och fuktgivande kräm i en lätt krämig geléform, som snabbt tränger in i huden och gör den mjuk, len och inte minst skydd mot den förorening, som vi varje dag befinner oss i. Krämen bildar en skyddande hinna på huden utan att verka fet och tung.

Decléor Hydra Floral Ultra-Moisturising & Plumping Mask

Denna ansiktsmask är intensivt fuktgivande, och har en djupverkande effekt på din hud så den känns silkeslen och välvårdad under lång tid. Det är en creme-mask som förvandlas till en lätt olja, när den masseras in i huden. Oljan absorberas snabbt, och är inte fet.

Decléor Aromessence Neroli Oljeserum

Detta lugnande och multi-aktiva serum från Decléor återbildar fuktbalansen och ger din hud en frisk glöd. Serumet är enkelt att applicera, absorberas snabbt och känns silkeslen på din hud. Den passar för alla hudtyper och är tillverkad av 100 % rena och aktiva oljor, bland annat Neroli olja, som kommer från Pomeransträdets blommor (apelsinblomst).

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.