Decléor Green Mandarin

Decléor Green Mandarin
2 Produkt(er)

Decléor Green Mandarin - ge din hud mera glöd

Med dessa Decléor-produkter ger du huden en daglig energiboost och förhindrar de första ålderstecknen. Alla produkter i denna serie är rika på antioxidanter och naturliga ingredienser. Ingredienserna är upp till 100% naturliga så du gör ett miljömedvetet och naturligt hudvårdsval.


En värld av aromaterapi och underbara texturer

Serien Green Mandarin från Decléor innehåller fantastiska oljor extraherade från grön mandarin, grapefrukt, citron och söt apelsin. Extrakt från mandarinfruktens yttre skal har många fördelar för både sinne, kropp och hud. Mandarin verkar på både ålderstecken, glöd och utstrålning så att du får en föryngrande effekt av din hudvård. Dessutom rengör mandarin och reducerar koncentrationen av avfallsämnen i din hud. Din hud kommer att bli friskare och med en fin utstrålning.

Varje produkt har sin egen, unika konsistens som vårdar och vitaliserar huden. Alla produkter från Decléor Green Mandarins sortiment har ett högt innehåll av naturliga ingredienser avsedda att förbättra hudens naturliga glöd och motverka de första ålderstecknen. Dessa är de perfekta produkterna för dem som vill uppnå en hälsosam och vitaminrik glöd.


Decléors bästa tips för en sund hud med en fantastisk glöd

1. Ge dig själv ansiktsmassage

Även om det kanske känns lite konstigt i början, så massera ditt ansikte med jämna mellanrum. Det hjälper för att få fart på blodet, förbättra blodcirkulationen, minska spänningar och främja lymfatisk dränering. Decléors 100% Natural Aromessence Oil Serums är koncentrerade blandningar av eteriska oljor, som alla fokuserar på riktad hudvård, det är ett enkelt sätt att låta massagen ingå i den dagliga hudvårdsrutinen. Vi rekommenderar att du masserar in tre droppar Green Mandarin Oil Serum i huden. Endast 3 droppar är tillräckligt för att ge en daglig energiboost och en ögonblicklig glöd.

2. Vatten, vatten och ännu mera vatten

Det är ingen hemlighet att genom att hålla sig hydrerad sker det underverk med kroppen, det hjälper till att rensa ut gifter snabbare. Att dricka mer vatten bör vara en daglig vana - det rekommenderas att du dricker ca 2 liter om dagen. Om detta är för mycket för dig, varför inte lägga tillsätta lite smak genom att dricka ett lugnande te som kamomill eller mint?

3. Ett koffeinshot - inte bara i ditt morgonkaffe

Prova Decléor Eye Cream, som innehåller stimulerande koffein. Ögonkrämen innehåller också Vitaminerna B3 och CG, för att skydda och ljusa upp ögonområdet, samtidigt som apelsinpigment ger en omedelbar, uppljummande effekt. Denna anti-trötthet, uppljusande och anti-age ögonkräm kommer att göra att din hud ser ljusare och mera strålande ut. Decléor Eye Cream ger en omedelbar uppljusande effekt under ögat samt reducerar mörka ringar.

4. Få din skönhetssöm och vakna med en strålande hud

Lägg dig tidigt - din hud kommer att få imponerande fördelar. Medan du är upptagen med att drömma, arbetar din hud extra hårt för att föryngra och bevara sig själv. Nattsömn är det viktigaste steget för cellförnyelse. När allt kommer omkring kallas det skönhetssömn av en anledning och du kan hjälpa processen genom att använda hudvårdsprodukter speciellt anpassade för natten. Decléor Green Mandarin Night Balm kommer att hydrera och vårda huden under natten och ge den alla nödvändiga ingredienser för att kunna göra sitt bästa.

5. Välkommen "utan makeup-dagar”

Prova Green Mandarin Sun-Kissed Cream för att ge en ögonblicklig, jämn hud med mycket glöd för alla hudtyper. Krämen för alla hudtoner. Den unika fuktgivaren innehåller beta-karoten som tonar till en mörkare, gyllene färg som anpassar sig till din hudton när den appliceras. En hälsosam vitaminglöd visas direkt utan behov av makeup.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.