Cosborg Pigment Care - 25 ml

Cosborg Pigment Care - 25 ml
Se alla produkter från Cosborg
Varunummer: 4835

Cosborg Pigment Care är en anti-aging kräm som förebygger och minskar synliga skador i ansikte och på kropp, till exempel på händer.

Cosborg Pigment Care är perfekt för att minimera färgförändringar och ger huden sitt optimala skydd tillbaka så att du får nya skador.

Cosborg Pigment Care har kliniskt bevisad effekt!

Det är en revolutionerande kombination av två kliniskt bevisade ämnen Niacimnamide PC och Stay-C 50 som bidrar till den starka bildningen och spridningen av pigmentet melanin i överhuden. Små mängder melanin är bra eftersom det gör oss solbrända och skyddar mot solens skadliga strålar. När det blir för mycket melanin som klumpar ihop sig, blir det färgfläckar i ansikte och kropp, till exempel på händer.

Missfärgning av huden inträffar, bland annat, på grund av solstrålning, under graviditet, användning av p-piller, åldersrelaterade "leverfläckar".
Hudpigmentet melanin bildas genom en komplex process i vilken pigmentbildande celler i överhuden producerar melanin som därefter överförs till omgivande epidermala celler.

Halten av de aktiva substanserna i Cosborg Pigment Care hämmar överföringen av pigmentbildning i överhuden med upp till 68%. Det aktiva ämnet har visat sig minska bildningen av melanin med mer än 40%. Slutligen har kontrollerade studier på människor resulterat i ett resultat med betydande minskning av åldersfläckar med över 25%. Dessutom har krämen UVA-skydd. Effekt visar sig efter några dagar och optimal effekt på 3 månader.

Utan parfymer, färgämnen och parabener.

Ingredienser:

Vatten, C12-14 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Natrium-ascorbylphosphat, Butyl Methoxydibenzoyhmethane, Cetyl Alkohol, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, PEG-75 stearate, Xantangummi, Ceteth-20, Steareth-20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide

Ursprungsland: Danmark

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.