Cosborg Finger Care - 50 ml

Cosborg Finger Care - 50 ml
Se alla produkter från Cosborg
Varunummer: 655

Cosborg Finger Care - 50 ml

Få mjuka och smidiga fingrar på bara 7 dagar!

Cosborg Finger Care är en ny behandling för vård av torra, spruckna och grova fingrar. Torr, sprucken hud kommer från förtjockad och sprucken hud som bildas på fingrar och fingertoppar. Vintern är ofta orsaken till obehag, men också många vardagliga sysslor kan torka ut fingrar och orsaka sprickor, inklusive kontakt med papper, hantverk, tvål, tvättmedel, jord och frekvent handtvätt.

Hårda, torra och spruckna fingrar är ett mycket vanligt tillstånd som drabbar en stor del av befolkningen i alla åldrar. I de flesta fall är störningen endast en olägenhet och betraktas som ett kosmetiskt problem. Men om huden inte behandlas, kan den få sprickor, som kan gå ner till den mjuk huden och smärtlagret. Djupa sprickor kan så småningom leda till infektion, som kan leda till allvarliga problem.

Verkan:
Cosborg Finger Care innehåller urea, allantoin, sheasmör och nattljus i en speciell formula. Urea främjar hudens naturliga läkningsprocess genom att bryta ner och lösa förtjockade förhårdnader. Fuktgivande balsam fyller på hudens naturliga fukt som tränger djupt in i torr hud. Halten allantoin som orsakar sprickbildning i huden läker snabbare och främjar återställande av huden. Slutligen jättenattljusolja och alfa-linolensyra från sheasmör stärker hudcellerna och hudens skyddande egenskaper.

Det totala resultatet är att huden läker snabbare och torr hud ersätts med mjuk, smidig och frisk hud. Test av krämen har visat synlig förbättring efter 7 dagars behandling. Utan parfymer och färgämnen.

Användning:
Cosborg Finger Care appliceras på grova, torra och spruckna fingrar och fingertoppar. Krämen smörjs på i ett tjockt lager och låt krämen sitta i 3-5 minuter innan krämen gnids in i huden. Genom regelbunden användning bevaras mjuka och smidiga fingrar. Redan efter 7 dagars behandling, kommer det att vara synlig förbättring av fingrarnas tillstånd.

Praktiska råd
Bästa resultat får du om fingrarna tvättas innan behandling med Cosborg Finger Care.

Innehåller inga parfymer eller färgämnen.

Dosering:
Applicera på fingrar och fingertoppar 1-2 gånger om dagen tills huden är återställd.

För utvärtes bruk på fingrarna.

Undvik kontakt med ögonen.

Förvaras på sval plats efter öppnandet och utom räckhåll för barn. 

Ingredienser:

Vatten, Urea, Butyrospermum Parkii Butter - sheasmör, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alkohol, Glyceryl Stearate, Oenothera Biennis Oil - Nattljusolja, Macadamia Ternifolia Fröolja, Allantoin, PEG-75 stearate, Caprylyl Glycol, Ceteth-20, Sodium Hydroxide, Steareth-20, Tokoferol

Ursprungsland: Danmark

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Handkräm

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.