Cosborg EyeCircle - 25 ml

Cosborg EyeCircle - 25 ml
Se alla produkter från Cosborg
Varunummer: 1894

Cosborg EyeCircle är en ny kosmetisk kräm som vetenskapligt har visat sig reducera mörka ringar och missfärgningar under ögonen.

Minskning av mörka ringar under ögonen
Viljan att se bra ut och känna sig bekväm, känner alla till. Med mörka ringar och missfärgningar under ögonen får du snabbt en trött och stressad blick som skickar dåliga signaler till omgivningen.

Ett av de mest utsatta områdena i huden
Mörka ringar är en av de mest avslöjande åldersfaktorerna i ansiktet som vi märker på andra människor eftersom vi snabbt tar en titt i varandras ögon. Det är inte på grund av brist på sömn eller stress som många tror utan något annat. Förklaringen är att huden runt ögonen är en av de tunnaste och mest sårbara delarna på kroppen. Den tunna ögonhuden är ganska skör och det naturliga proteinet hemoglobin från röda blodkroppar bygger upp och ger den mörkvioletta skiftningen som karakteriserar de mörka cirklarna.

Cosborg EyeCircle innehåller naturliga enzymer som bryter ner pigmenten som samlats i den känsliga huden under ögonen. Den ökar också hudens fasthet och elasticitet. Dessutom är krämen mjukgörande och fuktbevarande.

Resultat:
72% av de tillfrågade hade en klar minskning av den rödaktiga färgen på huden och 63% upplevde en klar minskning av hudens blåaktiga färg. En minskning av de rödaktiga och blåaktiga färgerna är tecken på att huden blivit mindre missfärgad och att du får mindre och mindre uttalade mörka ringar under ögonen. I studien ingick 22 personer som använt de aktiva ingredienserna i Cosborg EyeCircle två gånger om dagen i två månader. Det användes ett avancerad instrument för färganalys av hudens färgintensitet.

Cosborg Eyebags innehåller 25 ml.

Räcker till ca 2 månaders användning.

 Utan parfymer och färgämnen.

Ingredienser:

Vatten, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Oenothera Biennis Oil - Nattljusolja, Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii Butter - sheasmör, Caprylyl Glycol, Karrageenan, ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Chrysin, Ethylhexylglycerin, Glukos, Glycerin, Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-3, Steareth-20, Tokoferol, Xantangummi, Ethylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Propylparaben

Ursprungsland: Danmark
Ingår i kategorierna
Ögonkräm

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.