Caudalie

3 Produkt(er)

Historien bakom Caudalie

Idén till Caudalie föddes 1993, när Mathilde och Bertrand Thomas träffade Dr. Vercauteren, specialist på druvor och vinstockar. På Mathildes föräldrars vingård, gjorde Dr. Vercauteren dem medvetna om att druvornas frön är naturens skatter och mycket betydelsefulla. Sedan dess har paret utvecklat Caudalie till ett världsomspännande varumärke som utnyttjar naturens rikedomar och ger tillbaka lika mycket som det ger till oss.

Caudalie fokuserar särskilt på att utvinna druvans många effektiva egenskaper och användningsområden, som har visat sig ha positiva effekter på huden. Under åren har Caudalie växt, och har nu ett antal kollektioner som vänder sig till alla hudtyper och typer av hudproblem.

1% for the planet – Att ge tillbaka till naturen som ger oss så mycket

Caudalie ger tillbaka till naturen genom en ideell organisation som heter 1% For the Planet. Det innebär att Caudalie donerar 1% av deras globala omsättning, oavsett resultat, som går till skydd och utveckling av miljö och natur. Caudalie har valt träd som sitt fokus och drömmer om att plantera minst 8,9 miljoner träd över hela världen till 2022.

Dessutom hittar de ständigt sätt att skydda miljön genom sin produktion, förpackningar och produkter. Ett exempel är deras nya solserie som är tillverkad med miljövänliga solfilter och biologiskt nedbrytbara förpackningar.

Upptäck Caudalie Beauty Elixir

Med tiden har Caudalie uppnått ett brett sortiment av hudvårdsprodukter för alla. En av de mest populära produkterna är Caudalie Beauty Elixir – ett uppfriskande elixir med 100 % naturliga ingredienser. Beauty Elixir såg dagens ljus första gången 1997, när skaparna bakom Caudalie inspirerades av drottning Isabelle av Ungerns ungdomselixir. Det växtbaserade elixiret är en oumbärlig uppfriskare för alla hudtyper, där bl.a. druvextrakt ger näring och lyster till huden. Caudalie Beauty Elixir är älskad över hela världen, och är också en av de mest populära Caudalie-produkterna här på Med24.se.

Hitta din perfekta serie från Caudalie

Caudalie har som sagt ett brett utbud av många härliga serier så du har möjlighet att hitta den som passar dig och din hud bäst!

Bland de mycket älskade serierna hittar du Caudalie Vinoperfect som är en komplett serie för daglig vård av hud med mörka fläckar och pigmentdefekter. Om du kämpar med torr hud kan Caudalie Vinosource-kollektionen vara en daglig hjälpande hand. Serien består av fuktgivande produkter gjorda med ekologiskt druvextrakt. Vidare kan du hitta Caudalie Premier Cru, som är en lyxig serie med anti-aging effekt.


Här på Med24.se kan du utforska ett stort utbud av läcker och närande ansiktsvård, kroppsvård och solvård från Caudalie. Handla snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se!

Pil til toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.