Broddar

Köp broddar här

Vägra halka - broddar för alla tillfällen!

Vinterhalkan är ett stort problem, inte bara för äldre utan i alla åldersgrupper. Dagarna blir kortare och kylan kommer och det kan vara svårt att följa det vanligaste hälsorådet som är en promenad i friska luften. Vardagsmotionen är också viktigt att tillvarata, kanske till och från arbetet och då på fötter istället för hjul när det är halkigt. Den största risken att halka omkull är på vägar och trottoarer, 40 % av fallskadorna sker där. Det är lätt att glömma den korta turen till brevlåda och soptunna men viktigt att vara lika försiktig, här händer 30 % av olyckorna. 


Ett bra skydd är broddar. 

Broddar finns i en mängd olika utföranden och prisklasser. Det är viktigt att tänka på när du köper dem att det ska sitta på skorna och inte ligga i byrålådan för att göra nytta. Ju lättare de är att sätta på desto oftare blir de använda. Viktigt är också att fundera på vilka skor broddarna ska sitta på. Det kanske inte räcker med ett par utan är bra att ha ett par olika alternativ. Om de dessutom går ner i handväskan är det en billig försäkring som är lätt att ha med. Ska du gå en långpromenad passar kraftiga hallskydd bäst, men behövs de när du går och handlar så ska de vara lätta att ta av och på. 

De kraftigare halkskydden kan vara lite besvärligare att sätta på, det är kanske bäst att sitta ner men ett tips är att sätta på halkskyddet på skon innan du tar skorna på fötterna. Halkskydden är inte en engångsinvestering. Broddarna slits och gummit torkar så småningom. Ta för vana att inför den nya säsongen och kontrollera om skydden fungerar som de ska, det är minst lika viktigt som när du kontrollerar vinterdäcken till bilen.

Se Med24 sortiment av broddar här
 

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.