Bodylab Trimlet - 180 kapslar

Bodylab Trimlet - 180 kapslar
Se alla produkter från Bodylab
Varunummer: 19789

Produktbeskrivning

Ingredienser
Bodylab Trimlet - 180 kapslar 

180 Trimlet kapslar motsvarar en månads förbrukning.

Bodylab Trimlet eller Bodylab Trimlet m. Koffein?
Skillnaden mellan de två produkterna är bara att 50 g koffein tillsatts i kapseln. Du kan utan problem kombinera dessa två tabletter, kapseln med koffein, till exempel kan du använda i perioder när du har extra energibehov. Dock bör den dagliga dosen inte överskridas (6 kapslar).

Bodylab Trimlet innehåller glukomannanfiber från konjaksrot som bidrar till viktminskning i kombination med ett reducerat kaloriintag och motion hos överviktiga vuxna.

Med ett intag av åtta kapslar Trimlet dagligen, hjälper produkten till att bibehålla normala kolesterolnivåer.

Funktion:

Glukomannan är en löslig fiber som förvandlas till en viskös gelmassa i magen, när den exponeras för vätska. Därför är det viktigt att konsumera mycket vatten tillsammans med kapslarna.

Trimlet har tillsatt krom
Krom är en mineral och ett näringsämne som påverkar den normala omsättningen av kolhydrater, fetter och proteiner. Krom har också betydelse för de biologiska processerna, däribland bidrar det till att upprätthålla en normal blodsockernivå.

Endast ett komplement till en diet
Trimlet kan inte användas enbart. Trimlet är godkänd för användning i kombination med ett reducerat kaloriintag och accelererar endast viktminskning jämfört med en diet utan användning av Trimlet. Utan ändrad kost och livsstil ger Trimlet inte önskad effekt.

Dosering:
2 kapslar, 3 gånger om dagen med dagens tre huvudmåltider. För att uppnå önskad effekt, är det viktigt att kapslarna sväljas hela med ca 1-2 glas vatten 30 min före måltid.

Kosttillskott:
Förvaras torrt och inte för varmt. Förvaras oåtkomligt för barn. Bör endast efter samråd med läkare eller hälsovård tas av gravida kvinnor och barn under 1 år. Den dagliga dosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en balanserad kost.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.