Bodylab Proteinpulver Chocolate slow release - 750 g

Slow Release Kasein Proteinpulver från Bodylab med chokladsmak är en proteinprodukt som tas upp långsamt, utvunnen ur mjölk.
Se alla produkter från Bodylab
Varunummer: 25681

Slow Release Kasein Proteinpulver från Bodylab med chokladsmak är en proteinprodukt som tas upp långsamt, utvunnen ur mjölk.

Ett mjölkproteinkoncentrat innehållande micellar kasein och vassleprotein. Cirka 80% micellar kasein och 20% vassleprotein. Kroppen förses långsamt med protein av mycket hög kvalitet. 

Innehållet i micellar kasein gör att produkten absorberas långsamt i kroppen. Blodet får en jämn ström av aminosyror över längre tid. Flera studier visar att konsumtionen av micellar kasein, innebär att man når en maximal proteinsyntes och aminosyrakoncentrationen i blodet inom 3-4 timmar. Man kan få en total frisättning av aminosyror i blodet i upp till 7 timmar efter intag. Om man jämför denna produkt med vanligt vassleprotein, så slutar den totala frisättningen då av aminosyror efter ca 1 timme. 

Intas före sänggåendet eller vid ett annat tillfälle när du vill ha ett långsamt upptag av proteiner. 

Bodylab producerar sina proteinpulver i Hadsund på Jylland. Här är det fråga om en dansk kvalitetsprodukt som har testats och utvecklats enligt danska förhållanden och med hänsyn till den danska lagstiftningen och kontroll av de danska myndigheterna. 

 

Innehåll: 750 g

Odenaturerat mjölkproteinkoncentrat (innehållande micellära kasein och vassleprotein i förhållandet: 80% micellär kasein och 20% vassleprotein), kakaopulver och sötningsmedel: sukralos och acesulfam kalium, emulgeringsmedel: E322.


Näringsvärde: per 35 g
energi 535 K / 126 K
fett 0,7 g
- Varav mättat fett 0,5 g
kolhydrat 1,7 g
- Varav sockerarter 1,7 g
protein 27 g
kostfiber 0-1 g
salt 0,04 g

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.