Boba & Beco

Boba & Beco bärsjalar och bärselar

Boba och Beco slog ihop sina påsar och representerar idag en bred palett med bärselar och bärsjalar. Alla är ergonomiskt korrekta och ger perfekt stöd för både barn och vuxen. Det här är företagets hjärtesak och de spenderar mycket tid på att sprida kunskap om alla de fördelar som är med att bära sitt barn i bärsele eller wrap.

1 Produkt(er)

Boba grundades 2007 av Robert och Elisabeth.
De startade företaget under tiden de reste runt i världen som backpackers med en mycket stram budget. Längs vägen skapade de Bobas första produkt nämligen Boba wrap. De upptäckte snart att de hade upptäckt något och äventyret tog fart. E-posten besvarades från en bergstopp, från ryggen på en kamel eller i en hängmatta. De arbetade natt och dag när barnen sov och så sakteliga växte Boba. Arbetsbelastningen blev med tiden för stor och familjen återvände till USA och bosatte sig i Boulder. Här bor de fortfarande. Idag har paret 5 härliga ungar. Deras äldsta dotter har redan designat sin första Boba bärsjal, så om Boba kan man verkligen säga att det är ett genuint familjeföretag.

Beco startades av Gabby Caperon.
Hon kom från Prag till USA 2002 med $ 500 på fickan. Hon fick snabbt en idé att tillverka bärselar och det blev succé. Nu är Beco känd och älskad i en stor del av världen.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.