Björn Axén

BJÖRN AXÉN
34 Produkt(er)

Björn Axén - Svensk hårvård av absolut bästa kvalitet

Björn Axén är ett märke i toppklass som tillverkar lyxiga, vårdande produkter för alla hårtyper och problem - särskilt lämpliga för nordiskt hår.

Det svenska varumärket grundades 1963 av mannen med samma namn, som i början av sin karriär snabbt blev framgångsrik med sina fantastiska produkter som producerades och lanserades hos frisörer i hela landet. Efter hans död 1993 tog hans tidigare lärling och skickliga kollega över varumärket och arbetade hårt under de följande åren för att etablera det märke som vi nu känner till som Björn Axén.

Fokus på kvalitet och service - Nordens bästa!

Björn Axén har alltid varit ett varumärke som har haft starkt fokus på ingredienser med hög kvalitet och effektivitet, produkterna ska vara de bästa möjliga, så att konsumenten alltid kan vara nöjd. Detta har alltid varit ledord för märket Björn Axén samt i en ständig dialog med kunderna, så att produkterna kan utvecklas och förbättras konsekvent och kunderna alltid kan få vad de efterfrågar.

Detsamma gäller idag, då Björn Axén fortfarande utvecklas ständigt, för att kunna erbjuda perfekta, hårvårdande produkter vars innovativa formula alltid blir bättre, skonsammare och mer hållbar. Produkterna utvecklas i Sverige av otroligt kompetenta personer inom hårvård och alltid efter konsumenternas behov och önskemål.

Björn Axén är ett av de ledande märkena inom hårvård i Skandinavien och är kunglig hovleverantör till den svenska kungafamiljen.

Naturlig formula och hållbara förpackningar

Eftersom Björn Axén hela tiden följer utvecklingen och ständigt strävar efter att förbättras, arbetar de också självklart med att skapa flera naturliga, hållbara och ekologiska produkter, för att värna om naturen och vara mer skonsamma för ditt hår.

Bland annat har Björn Axén lanserat en Organic-serie, som består av produkter baserade på nästan enbart, naturliga ingredienser, varav många är ekologiska. Seriens produkter är dermatologiskt testade, är i en klimatkompenserad förpackning samt är veganska. Serien fokuserar på människan och miljön, så att du får samma goda effekt som med övriga produkter, utan att lämna ett onödigt, klimatavtryck.

Förutom att arbeta för en mer hållbar produktion och produktutveckling stödjer Björn Axén olika hjälporganisationer som delar värderingarna kring medmänsklighet och frihet.

Utforska vårt sortiment av prisbelönta hårvårdande produkter till bra priser från Björn Axén - ”from Sweden, with care".

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.