Biogan Tofu Naturell eko - 330 ml

Ekologisk tofu naturel från Biogan
Använd tofu rostad eller i soppor, pajer, grönsaksrätter eller i lasagne.
Mer om tofu
Tofu är mycket välkänd bland vegetarianer, eftersom den är gjord av sojabönor. Tofu är rik på protein och innehåller dubbelt så mycket protein som mjölk. Samtidigt så är produkten också kolesterolfattig då fetthalten i tofu endast är 4%.
Tofu är mycket vanligt i japanska, kinesiska och koreanska köket. Här kan du komma i kontakt med tofu, om du är på en sushirestaurang och har beställt misosoppa.
Vikt utan vätska: 130 g
Bör förvaras kallt.
Energi |
629 kJ / 151 kcal |
Fett |
9,5 g |
- härav mättade fettsyror |
1,6 g |
Kolhydrater |
1,3 g |
- härav sockerarter |
0,1 g |
Fibrer |
2,2 g |
Protein |
15 g |
Salt |
< 0,01 g |
sojabönor*, Vatten, Förtjockningsmedel: Calciumsulfat
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Soja