Betafem

Betafem ™ kvinnlig intimvård för en optimal intimflora och ett friskt underliv

Hos många kvinnor kan underlivsproblem medföra mycket obehag och besvär i vardagen - därför är en balanserad intimflora och god hygien viktigt för en sund, frisk och lycklig kropp.

Betafem är ett märke vars produkter är speciellt utvecklade för kvinnans hygienbehov, så att du alltid kan känna dig tillfreds i din kropp. Produkterna kan användas i den dagliga vårdrutinen, så att du får en fräsch och ren känsla varje dag. Betafem kombinerar skonsamma ingredienser för att passa särskilt bra för det känsliga intimområdet, så att produkterna blir så effektiva och skonsamma som möjligt.

Sortimentet innehåller både vanliga hygienprodukter och den effektiva Betafem BV-gelen, som har en kliniskt bevisad effekt på bakteriell vaginos.

Vad är bakteriell vaginos?

Har du problem med dålig lukt och flytningar från underlivet? Då kan det vara bakteriell vaginos.

Bakteriell vaginos är ett tillstånd som uppstår vid obalans i intimfloran, vilket kan leda till obehagliga besvär som flytningar, dålig lukt, klåda och rodnad. Besvären feldiagnostiseras ofta som infektion / svamp, men det är inte samma sak. 1 av 3 kvinnor upplever bakteriell vaginos minst en gång under sitt liv, och här kan Betafem ™ intimvårdserie vara lösningen!

Medicinska och kosmetiska, vårdande produkter för kvinnor som vill ha en frisk kropp

I Betafems produktsortiment hittar du Betafem ™ BV Vaginal Gel, som används som behandling och förebyggande av bakteriell vaginos. Gelen verkar som en snabb lösning mot obehag och flytningar, samt lindrar också all obehaglig och fiskliknande lukt inom 24 timmar. Produkten används som en kur under 7 dagar för att bli av med de besvärande symtomen.

Dessutom innehåller Betafem ™ intimserie, intimskum och gel-tvätt, som båda har utvecklats för att användas dagligen, eller som steg 2 efter behandling med Betafem ™ BV-gel, för att upprätthålla en sund, intimflora. Båda produkterna har tillförts det prebiotiska ämnet inulin, vilket främjar tillväxten av goda bakterier. De rengörande produkterna är gynekologiskt och dermatologiskt testade, utan färgämnen och tvål. En mild parfym har tillsats, vilket lämnar underlivet med en behaglig doft.

En behaglig, kvinnlig känsla som du förtjänar.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.