Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken

Vi på Bagaren och Kocken är övertygade om att vem som helst kan lyckas i köket. Vi tror att det i grunden handlar om att skapa en miljö som rymmer glädje och passion, oavsett om man är en passionerad matälskare eller en glad nybörjare.


Vi vill göra det så enkelt som möjligt att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Därför har vi fyllt vår webshop med högkvalitativa köksredskap och designprodukter som vi verkligen tror på. Det ska vara enkelt att välja bland många olika modeller, färger och storlekar. Vi strävar hela tiden efter att anpassa oss så att du som kund får en så trevlig köpupplevelse som möjligt. Därför har vi en erkänt hög kundservice, säkra betalningsvillkor med Klarna och smidiga leveranser med Postnord.

I vårt sortiment kan du bland annat hitta fina och färgglada köksmaskiner från KitchenAid, Ankarsrum och Kenwood, vassa kvalitetsknivar från Global, Zwilling eller Wüsthof, tåliga gjutjärnsgrytor från Le Creuset, kaffebryggare från Moccamaster eller vitvaror från Smeg. Bara för att nämna några av alla våra härliga produkter. Gå in och hitta dina favoriter hos oss>>
Gratis frakt över 599 kr
Med PostNord
14 dagars returrätt
14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan
Medlemsbonus
Du får bonus på dina köp hos oss
Kundservice
Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information om nyheter och erbjudanden