Kundservice
0 varor
Varukorg

Bagaren och Kocken

Vi på Bagaren och Kocken är övertygade om att vem som helst kan lyckas i köket. Vi tror att det i grunden handlar om att skapa en miljö som rymmer glädje och passion, oavsett om man är en passionerad matälskare eller en glad nybörjare.


Vi vill göra det så enkelt som möjligt att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Därför har vi fyllt vår webshop med högkvalitativa köksredskap och designprodukter som vi verkligen tror på. Det ska vara enkelt att välja bland många olika modeller, färger och storlekar. Vi strävar hela tiden efter att anpassa oss så att du som kund får en så trevlig köpupplevelse som möjligt. Därför har vi en erkänt hög kundservice, säkra betalningsvillkor med Klarna och smidiga leveranser med Postnord.

I vårt sortiment kan du bland annat hitta fina och färgglada köksmaskiner från KitchenAid, Ankarsrum och Kenwood, vassa kvalitetsknivar från Global, Zwilling eller Wüsthof, tåliga gjutjärnsgrytor från Le Creuset, kaffebryggare från Moccamaster eller vitvaror från Smeg. Bara för att nämna några av alla våra härliga produkter. Gå in och hitta dina favoriter hos oss>>
Se webbsida
Med24.se – Genvägen 1 – 23162 Trelleborg – Tfn: 08 - 403 001 90 – E-mail: info@med24.se - Org nummer: 28520832
Vinn ett presentkort till Med24.se500,00 SEK
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och delta i utlottningen om ett presentkort på 500,00 SEK
Tack för din anmälan!
Vinnaren får direkt besked och
presenteras i vårt nyhetsbrev en gång per månad.