Australian Native Botanicals

Australian Native Botanicals - naturlig och miljövänlig hårvård i frisörkvalitet

Australian Native Botanicals är, som namnet antyder, ett australiensiskt varumärke baserat på lokala ingredienser från den australiensiska outbacken. Hårvårdande, effektiva produkter som schampo och balsam vars formula är unik.

Som företag lägger Australian Native Botanicals stor vikt vid att vara natur- och miljövänliga med sundhet i fokus. De strävar därför alltid efter att använda den största, möjliga koncentrationen av naturligt, biologiskt nedbrytbara och växtbaserade ingredienser för att formulera effektiva, vårdande produkter som verkar utan verkar skadliga. Produkterna från Australian Native Botanicals är ett bra val för dig som är miljömedveten och som vill ha vackert och sunt hår på ett naturligt sätt.

Med inspiration från det bästa naturen har att erbjuda

I tusentals år har Australiens ursprungsbefolkning använt naturens gåvor som läkemedel och för att ta hand om sina kroppar. De lokala, australiensiska växternas egenskaper är allmänt kända idag. Australian Native Botanicals använder extrakt från växter som kakaduaplommon, quandong, fingerlime, känguruäpple, feberträd och telopea för att formulera sina effektiva hårvårdande produkter. Extrakten som används är av högsta, möjliga kvalitet.

För att uppnå den höga kvaliteten används en speciell, innovativ teknik som kallas Cellular Extraction, som är den första teknik i världen som framgångsrikt kan bevara alla växtens molekyler för att utvinna dess näringsämnen, vilket gör växtextrakten så koncentrerade som möjligt och det innebär att du kan dra nytta av hela produkten.

Veganska och naturliga produkter utan skadlig kemi

Australian Native Botanicals producerar alla sina produkter lokalt i Australien och köper alla sina ingredienser från lokala jordbrukare som odlar sina växter, örter och blommor på ett hållbart sätt. Eftersom varumärket värderar naturlighet så högt, har alla deras schampo och balsam följande fördelar:

  • Cruelty Free - inte testade på djur
  • Minst 90% naturligt innehåll
  • Vegan- och växtbaserade
  • Ingen syntetisk doft eller färg
  • Innehåller inte sulfater, silikoner, ftalater eller parabener
  • Innehåller inte gluten eller mineralolja

Produkterna innehåller därför inte skadligt silikon som kan slita på håret och är enbart formulerade med naturlig doft från eteriska oljor.

Miljövänliga hårprodukter för alla behov

Australian Native Botanicals vet att det är viktigt att använda exakt den produkt som passar din hårtyp perfekt för att upprätthålla ett sunt hår. I sortimentet finns set med olika schampon och balsam, vart och ett formulerat för ett specifikt syfte. Prova till exempel:

- Ultimate Gloss & Shine: för normalt hår.
- Intense Repair: för torrt, skadat och sprött hår.
- Volume & Body Boost: för fint, tunt hår som saknar volym.
- Ultra Protect: schampo och balsam för färgat hår.

Tack vare produkternas goda egenskaper används de i hårsalonger världen över. Australian Native Botanicals är därför perfekta för din dagliga hårvårdsrutin om du vill ha naturliga och miljövänliga produkter av högsta kvalitet till rimligt priser. Hos oss på Med24 finns alltid produkterna till konkurrenskraftiga priser. Utforska sortimentet och vårt stora urval av naturlig hårvård här.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.