Archiv Creme 100ml

Archiv Creme 100ml
Se alla produkter från Archiv Creme & Faaborg Pharma
Varunummer: 4702
Faaborg Løve produkters Archive creme är en fuktighetskräm utan parfym eller färgämnen. Det används för torr eller irriterad hud. Fetthalten på 34% tillför fukt och fett till huden vilket gör huden mjukare och mer elastisk.

Fördelar:
Archiv cremen är mycket dryg därför behövs endast en liten mängd varje gång den används. Cremen gör huden mjukare och mer elastisk. Det gör att huden blir mer motståndskraftiga mot sprickor. Den är lätt att applicera på huden och absorberas snabbt. Cremen kan med fördel användas i samband med steroidbehandling. Dermatologer rekommenderar Archiv cremen som en daglig fuktighetskräm. Den kan användas för alla hudtyper och av både barn och vuxna. Alla tuber är mjuka så cremen är lätt att trycka ut och alla tuber är förseglade vilket är en trygghet för både apotekare och kunder. Archiv creme finns också i burk för stora familjer eller för dem som har en hög konsumtion.

Utbyte:
Cremen är välkänd. Det har producerats sedan 1964. Den är fri från parfym och färgämnen och så är den dryg. Den gör huden mjuk och elastisk, vilket minskar risken för skador och eksem. Det används endast farmaceutiska råvaror, som ger en jämn kvalitet. Faaborg Løve Archiv creme är prisvärd i förhållande till andra liknande produkter och finns i flera storlekar.

Användning:
Faaborg Løve Archiv creme kan appliceras på hela kroppen efter behov. Cremen är mycket ekonomisk därför ska man pröva sig fram till den rätta mängden. Använd den direkt efter duschen eller handtvätt.  Archiv creme kan användas av alla, både barn och vuxna.

Ingredienser:
Aqua (vatten) – Fuktighetsgivande, Petrolatum (Vaselin) – Fettgivande, Paraffinum liquidum (Paraffinolie) – Fettgivande, Glyceryl stearate - Fettgivande och emulgator, Stearic acid - Fettgivande och emulgator, Triethanolamine – Emulgator, Propylene Glycol – Fuktighetsbevarande, Lanolin - Fettgivande och emulgator,
Ingår i kategorierna
Vård av torr hud
Allergy Certified

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.