Philips Avent Niplette - 2-pack

Philips Avent-niplette - för hjälp vid inåtvända bröstvårtor!
Philips Avent-niplette - för hjälp vid inåtvända bröstvårtor!
Philips Avent Niplette - 2-pack, effekten av Niplette är kliniskt bevisad!
Philips Avent Niplette - 2-pack
Se alla produkter från Philips & Philips Avent
Varunummer: 9953

Philips Avent-niplette - för hjälp vid inåtvända bröstvårtor!

Studier visar att upp till 10% påverkas av platta eller inåtvända bröstvårtor, vilket kan göra amningen otroligt svårt. Amning skapar ett nära band mellan mor och barn, varför Philips Avent har utvecklat Niplette, vilket är ett bekvämt sätt att förbereda bröstet för amning.

Nipletten är unik och revolutionerande - med ett milt vakuum drar den ut bröstvårtan i en liten fingerborgsliknande pip. Efter regelbunden användning i några veckor förblir bröstvårtan ute och dras inte tillbaka igen. Dina bröstvårtor dras ut så att barnet kan få tag och suga. Det är bäst att använda Niplette innan du blir gravid i upp till 8 timmar åt gången, men om dina bröst inte är för känsliga kan den också användas under de första sex månaderna av graviditeten. Du kan använda Niplette några minuter innan du ammar!

Niplette fungerar så här:

Niplette består av en genomskinlig bröstvårtsform med en tätningskant som sitter fast på en ventil och en öppning för sprutan.

Den lilla koppen hålls över vårtgården med ena handen och luft dras ut med en 5 ml spruta så att bröstvårtan sugs in i koppen. Användaren styr sugkraften och kan dra i bröstvårtan så hårt som känns behagligt. När bröstvårtan har dragits ut kan användaren, efter att försiktigt ha tagit bort sprutan från ventilen, fortsätta med sina normala aktiviteter och bära Niplette diskret innanför bh:n.
Se även videon nedan för ytterligare instruktioner.

Det rekommenderas att använda produkten så ofta som möjligt i början så att bröstet förbereds för amning.
När mjölken har tagit slut helt fungerar Niplette inte. Här borde dock barnet ha blivit van vid att suga på sig själva bröstvårtan.

Effekten av Niplette är kliniskt bevisad!

Niplette: Ett instrument för icke-kirurgisk korrigering av inåtvända bröstvårtor DD McGeorge FRCS (plast). British Journal of Plastic Surgery, december 1993.

Kliniska tester visar att en permanent korrigering av plana eller inåtvända bröstvårtor kan uppnås. Flera gravida kvinnor, som annars tvivlade på effekten, meddelade att de fick en bra amningsrutin.

Niplette ger dig och din lilla baby en bra och effektiv amning!

Innehåll: 2 st

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.